2777
2789

دخترم نزدیک ۱۹ ماهگیه میخواستم ببینم کی شروع کنم و چجوری؟

الان پی پی و جیش میگه وقتی هم ک میبینم بو میده میگم پی پی کردی میگه پووووف و دستشو جلو بینیش تکون میده ک یعنی بو میدم😁

میخوام بگیرمش کم کم از پوشک ،خرج پوشک زیاده😎اگه زوده بگین یه وقت به بچم فشار نیاد ذهنش درگیر بشه❤🙏

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بهترین سن دو سال و یک ماهگی تا دو سال و چهار ماهگیه.الان زوده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ سال و نیمه بود. چند باری تو قالب قصه براش تعریف کرد. بعد یه روز بازش کردم و گفتم مامان هر وقت جیش داشتی بهم بگو. خودمم تند تند میبردمش دستشویی. خیلی زود و راحت یاد گرفت.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
بهترین سن دو سال و یک ماهگی تا دو سال و چهار ماهگیه.الان زوده

ممنون عزیزم راهنمایی خوبی بود🙏

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

دختر من چندبار مادر شوهرم اینها سعی کردن نشد هر چی میگفتم بابا بچم یبار هم تو حموم یا موقع شستن جیش نکرده اماده نیست گوش نمیدادن تا الان سه سال و سه ماهشع تازه میگه جیش رو

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دختر من چندبار مادر شوهرم اینها سعی کردن نشد هر چی میگفتم بابا بچم یبار هم تو حموم یا موقع شستن جیش ...

منم بچم فروردین میره تو سه سال

هنوز اقدام نکردم به گرفتن

با ج روشی شروع کردی

با فرشته‌پوپو ‌‌‌  آدامس‌میداد آگه‌دشتشویی میرفت‌و شب‌کاری‌نمی‌کرد‌۳ سالگی

ممنون پس زوده فعلا🙏😁

نمیدونم خودم ک بچم دنیا نیومده.ولی خواهرام بچه هاشونو تا دوسالگی یاد داده بودن اونم ب راحتی.مخصوصا دختر خواهرم که هیجده ماهگی و به راحتی یاد گرفت..ولی اگر نمیتونه تا سه سالگی وقت داره اذیتش نکن گناه داره