2777
2789
عنوان

بچه هاتونو کی و به چه روشی از پوشک گرفتین؟😫😓🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
علایم باید پدیدار بشه شب کاری‌نکنه بخواد خودشم همکاری‌کنه

الان متوجه همکاری نمیشه😊گفتن بهم ما ۱۸ ماهگی گرفتیم خواستم ببینم میشه ک بعید میدونم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اول باید جیش کردن رو متوجه بشه.یک کاسه بزارید زیر آفتابه و شلنگ آب رو قرار بدید در آفتابه‌ تا آب سرر ...

عالی و کامل ممنون از راهنماییتون🙏❤

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هشت روز هست که دخترم رو از پوشک گرفتم،نصف عمرم رو این چند روز تو دستشویی گذروندم به آب بازی😖😬

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
پسر.  پسر منم همین بود. فکر میکردم متوجه نشه. ولی گفتم حالا یه امتحان میکنم. اگه نشد بی خیال م ...

ممنون.بعد ببخشید از همون اول که تصمیم گرفتی از پوشک بگیریش کاملا بازش گذاشتی حتی شب؟ میشه توضیح بدی

عالی و کامل ممنون از راهنماییتون🙏❤

خواهش میکنم

موفق باشید راه سختی در پیش دارید.😁

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان هشت روز هست که دخترم رو از پوشک گرفتم،نصف عمرم رو این چند روز تو دستشویی گذروندم به آب بازی😖😬

😁😁😁

خواهش میکنم موفق باشید راه سختی در پیش دارید.😁

اون که بعلللله😊

دخترم تازه دوسالش شده..یکی دوماهی هست که هی بهش گفتم اگه جیش یا پی پی داشتی بهم بگو...دخترم خیلی وقته جیش و پی پی رومیدونه و میگه اما خب برا دستشویی اماده نبود..این یه ماه کذشته رو یکم جدی تر بودم و خداروشکر الان دیگه خوبه البته همش بهش یادآوری میکنم میگم مامان جیش داشتی خبر بده..هنوز اما پی می رو تو پوشک میکنه..

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
دخترم تازه دوسالش شده..یکی دوماهی هست که هی بهش گفتم اگه جیش یا پی پی داشتی بهم بگو...دخترم خیلی وقت ...

ممنون🙏🌸