2777
2789

به تازگی سقط کردم دکترم گفت میتونی پاک شدی اقدام کنی 

دلم خیلی بچه میخواد اما میترسم دوباره تجربه تلخ تکرار بشه

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا خواهر من ب فاصله ی یک ماهش دوباره شد و استراحت کرد یه بچه سالممم به دنیا آورد الانم سومین بچشو بارداره تازه سه بار کورتاژ کرد تا بچه اولی اومد پایین

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤

حداقل ۳ ماه استراحت بده و خودتو تقویت کن، توکل کن به خدا ،قرار نیس یه تجربه تلخ دوباره تکرار بشه ، خودم سقط داشتم کلی اذیت شد خدا ۲ قلو بهم داد🤗🤗

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

اوایل طبیعیه که بترسی اما بدون خدا بزرگه من خودم بعد سقط راحت باردار شدم و بچه ام هم سالمه خداروشکر .فقط باید خیییییلی احتیاط کنی کار سنگین نکنی،خودتم خیلی تقویت کن آجیل و گرمیحات و گوشت کباب خیلی بخور.

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
آره بابا خواهر من ب فاصله ی یک ماهش دوباره شد و استراحت کرد یه بچه سالممم به دنیا آورد الانم سومین ب ...

من اقدام داشتم بعد سقط حالا استرس گرفتم 

اوایل طبیعیه که بترسی اما بدون خدا بزرگه من خودم بعد سقط راحت باردار شدم و بچه ام هم سالمه خداروشکر ...

چند وقت بعد سقط باردار شدی عزیزم 

ممنون