2777
2789

خانوما کدومتون تخته شاسی گرفتین؟

جنس تشک چه چیزی با کیفیته؟

لطفا راهنمایی کنین تجربه ندارم و نمیدونم چی بخرم؟

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

تشک فنر منفصل 

تخته شاسی؟🤔نشنیدم تابه حال

جهیزیه هم هر تخت خوابی که خوشت اومد دیگه😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس تشک که من رویال گرفتم طبی فنری راضیم

تخت هم جنسی نگیر که تاجش پارچه بکاررفته باشه از تختای چوبی هم که تاج بالاش خیلی بلنده نخری بهتره

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

تخت باکس دار بخر

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

تخت من جنسش ام دی اف هست تشکم هم رویال راضی هستم خیلی پیچ و تاب نداره ساده است

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تشک رویال اکثرا تقلبین .گول تشکای دو فصله رو نخور .بدرد نمیخوره .پایین تخت بلند نباشه که یه سطح بشه با تشک .اینه ترجیحا نداشته باشه تخت .

اگه مستاجری ،کشوهای میز ارایش زیاد باشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم من نمیدونم مدل و شماره تشکم چی هستش ولی مارک رویاله خیلی عالیه ۳ سال پیش گرفتم ۹۰۰ سرویس خوابمم چوب خالص نیست ام دی افه روکش داره گرون گرفتم ولی کیفیت نداره تیکه تیکه از روی پاتختی هاش کنده شده اگه گرفتی حتما حتما چوب خالص بگیر

بعد من تختم یه جوریه که کفش چسب زمینه ینی نمیشه چیزی زیرش گذاشت جز کتاب و ..باریکه

زیر بلند بگیر که فضای اتاقت بیشتر شه سوال دیگه ای داشتی بپرس😁