2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش نوه ی همسایمون گم شد اما خیلی نفوذ داشتن بعد یک ماه بچه رو شهر دیگه پیدا کردن برده بودن گدایی بچه رو تا چند ماه نمیتونست صحبت کنه طفلک

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

یه بار ساعت یک شب با داداشم پیاده بودیم یه پیرمرد تنها و غمگین با دپایی و زیر شلواری رو صندلی نشسته بود جیگرم آتیش گرفت فهمیدم گم شده گفت چندروزه بیرونم نمیدونم خونمون کجاست گرسنش بود یه چیز شیرین میخواست براش کیک بردم زنگ زدیم پلیس خانوادشو پیدا کرد

مامانم تعریف میکرد اون موقعا که مجرد بود از روستاشون یه دختره که تو زیبایی تک بوده کلا یه روزبی سروصدا غیب میشه و هیچکسی نمیدونه چی سرش اومده

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
برادر من پارسال بهمن ماه گم شد و هنوزم ازش خبری نیست متولد63بود

علتش چی بود متاسفم انشالله زود ازش خبری میشه

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍