2777
2789
علتش چی بود متاسفم انشالله زود ازش خبری میشه

خانمش ک فوت شد گذاشت رفت ولی میدونستیم کجاست دوهفته بعد یکی از دوستاش زنگ زد گف همه ی وسایلاش هست ولی خودش نیست

مثله اینک با یکیم چنروز قبلش دعواش شده بوده

برادر من پارسال بهمن ماه گم شد و هنوزم ازش خبری نیست متولد63بود

شاید خودش فرار کرده رفته ، منم یه خانواده رو میشناختم ک پسرشون گم شده بود ، پسر بزرگ بود ، بعدا متوجه شدن خودش از خونه فرار کرده چون از خانوادش خسته شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمش ک فوت شد گذاشت رفت ولی میدونستیم کجاست دوهفته بعد یکی از دوستاش زنگ زد گف همه ی وسایلاش هست ول ...

عزیزم انشاالله صحیح و سالم بر میگرده پیشتون

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه بودم یه همسایه داشتیم که یه دختر داشت دختره رو با زنجیر میبستن.یه بار که کسی خونه نبود وقتی برگشته بودن زنجیر آهنی پاره شده بود دیگه هیچ اثری از دختره پیدا نشد.بیست  سال میگذره

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

دوم ابتدایی بودم تازه خونمونو عوض کرده بودیم صبحا بابام منو میرسوند مدرسه ظهر که تعطیل میشدیم چون بابام سرکار بود مامانمم سرگرم خواهر و برادر کوچیکم یادشون میرفت بیان دنبالم 😂😂منم تا نزدیکای خیابونمون میومدم بعدشو یادم نبود دیگه همینجوری ک گریه میکردم یکی از همسایه ها یا آشنایی منو میدید میبرد در خونمون😐😑

خلاصه تا دو سه هفته هی گم میشدم و خودبخود پیدا میشدم...😂😂😂

مامانم یه بار گفت که حدود سی چهل سال پیش تو روستاشون یه چوپان بوده که گوسفندای مردمو میبره کوه.یه روز طبق معمول میبره غروب میبینن هیچ خبری از اومدنش نشده.مردا ی آبادی جمع میشن همه میرن تا صبح گوسفندارو پیدا میکنن ولی چوپان هیچ اثری ازش نبوده.خیلی سال میگذره مردم یادشون میره بعد هیجده سال پیداش میشه.با ریشای خیلی بلند و حرف زدنشم عوض شده کلا حالت فراموشی گرفته بوده.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
چرامیبستن

اصلا تو خونه واینمیساد.فرار میکرد

ن بابا. نمیگ چ اتفاقی افتاده براش

نه فقط راست و دروغشو نمیدونم میگن گفته که پیش از ما بهترون بوده