2777
2789
عنوان

توروخدا دعوا بسه

386 بازدید | 36 پست

تورو خدا دعوا نکنین ما همه هموطنیم هممون  به تهران نیاز داریم چون قلب وطنمون تهرانه زبونم لال از حرکت بایسته همه کشور فلج میشه هممون به شمال احتیاج داریم چون بزرگترین و زیباترین و بهترین تفرجگاه برای ما ایرانیاست که چندروز بریم و خیالمون از دغدغه های زندگی راحت باشه هممون به مشهد نیاز داریم که بریم تا دردامونو به امام رضا بگیم و واسطشون کنیم برای کمک گرفتنمون از خدا و اون شهرزیبا روهم ببینیم هممون به اصفهان و شیراز نیاز  داریم تا بریم هم تفریح کنیم و هم با دیدن اماکن تاریخیشون از گذشته زیبامون درس بگیریم ههمون به جنوب احتیاج داریم تا تو فصلهای سرد سال بریم و از وجود مردم باغیرت و خونگرمش لذت ببریم و از نفت اونجا که سهم همه مردم ایرانه برای رفاه و راحتیمون استفاده بشه (البته اگه واقعا بشه به لطف مسیولین)وهمه شهرای دیگه هم به همین صورت...........

والا هیچ جای این مملکت ارث پدریه هیچکدوممون نیست که داریم به هم بدترین توهینارو میکنیم زشته بخدا برا ماهاییکه مادران و تربیت کننده های نسل بعدیم خیلی زشته این طرز حرف زدنا لطفا به خودتون احترام بزارین و برا سلامت خودتون ارزش قایل باشین و چند وقت از شهرتون بیرون نرین تا این مریضیه لعنتی کنترل بشه خاهشا باهم مهربون باشیم و انرژیه منفیرو از خودمون درو کنین 

ممنون از همتون ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خوبو کره ی جنوبی کرد که با تانک و وسایل جنگی راه افتاده تو خیابون که مردم نیان بیرون. ببین بالا سر بعضیا باید زور باشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

حرف تون متین و درسته...این چند روزه آنقدر فحش شنیدیم خسته شدیم...تهرانیا اینجورین اونجورین. ..عزیزان با فرهنگ...کمی فرهنگ

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

براي من خيلي جالبه درياي به گند كشيده ي شمال درختايي كه قطع شده جاش ويلا سبز شده قاچاق چوبي كه اونجا صورت ميگيره وهزار داستان ديگه هيچ كدوم صداي ماهارو درنيورد اما حالا كه بحث جونمون شده به جون هم افتاديم زمين مادر همه ي ماست چه كرديم باهاش تو اين مملكت ...

همه جای ایران سرای من است یعنی چی یکی میاد میگه تهران نباشه همتون از بی دوا دکتری میمیرین اون یکی میاد میگه مگه عقلم کمه شمالو با اون هوا ول کنم بیام تو اون شهر کثیفو......ازین چرتوپرتا بابا موضوع یه چیز دیگست خوب ذاتمونو اینجور مواقع نشون میدیم اصلا انگار نه انگار هموطنیم 

وای زدم صفحه دمای یخچالو ترکوندم😣😣😣کمک  خاک بر سرم با خونه تکونی کردنم

منم دیروز بعد ۲ سال خیر سرم اومدم ویترینو تمیز کنم توشو وسایلشو زدم کاسه ی سرویس چچینیمو ناقص کردم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
چرا شیراز و نگفتی ؟  ب شیراز احتیاج ندارین؟

قلب ایران از تپش بیوفته که کار تمام. ..خودم تهرانی هستم ولی شیرازیا عشقن😍

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹