2777
2789
عنوان

توروخدا دعوا بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 36 پست
قلب ایران از تپش بیوفته که کار تمام. ..خودم تهرانی هستم ولی شیرازیا عشقن😍

عزییییییزم 😍❤️❤️❤️

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شیراز و نگفتی ؟  ب شیراز احتیاج ندارین؟

گفتم عزیزم با دقت بحون بعدم من اگه بخوام اسم همه شهرارو بنویسم که باید تا سال دیگه بنویسم آخرشم گفتم همه شهرارو میگم من اینهمه نوشتم که بگم این دعواهارو نکنیم باز شما رفتین سرخونه اول که 

حرف تون متین و درسته...این چند روزه آنقدر فحش شنیدیم خسته شدیم...تهرانیا اینجورین اونجورین. ..عزیزان ...

بعضیا ادعا دارن نمیدونن چجوری باید حرف بزنن بخدا زشته هم دیگه رو فوش بدیم همش میگن نیایید نیایید خب مگه خودتون نمیرید جایی 

عزیزوم جونوم فکر کنم حال نداشتی کامل بخونی شهر قشنگ شما رو هم گفت💜💜😂😂😂

عزییییزوم شمو فهمیدی نکته رو ها🤣🤣😍😍😍😍😍

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

حرفتون کاملا موافقم ولی در مواقع معمولی نه الان که اوضاع بحرانی خیلیها جدی نمیگیرن و میرن مسافرت یا مهمان خونه های مردم میشن من خودم الان ۲هفته خونه مامانم نرفتم چون نه میخوام اون و دا اشهام و پدرم رو یه وقت بیمار کنم و نه دوست دارم کسی خونم بیاد چون کلی استریل کردم و خونمو کنترل کردم پس ای مسافرتها تو این اوضاع با کمال تاسف و شرمندگی فقط نشانه بیشعوری و بی مسئولیتی فقط و عواقب سنگینس داره دوست من امشب عموش بخاطر کرونا فوت شده مادرش خواهرهاش و زن عمو و تقریبا نصف فامیلشون تست کرونا مثبت شدن  و حالشون بده اگر دوست ندارید عزیزاتونو خدایی نکرده رو تخت بیمارستان یا تو کیسه سیاه رخونه ببینید پس جایی نرید نگید اغراق شده نگید دروغه نگید بزرگنمایی دوستان شب عید خانوادهاتون رو سوگوار نکنید بعد این بحران کل ایران سرای همست 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
کاش ظرفم میشکست یخچال بی صاحاب چیزیش نمیشد  واااای غرغرای شوهرم😣😣😣😣

خب برو تو تنظیماتش که روی یخچال دکمه هاش هست درست نمیشه؟؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

تو این روزهای سخت برای یه عده از هموطنامون که تازه از سختی سیل عید بیرون اومده بودن گرفتاری جدیدی با اومدن سیلی دوباره به جون خونه و زندگی شون افتاده حالا ماها می تونیم با کمکی به هر اندازه که توانمون هست به شکرانه سلامتی الانمون و به نیت رفع گرفتاری از دست این بیماری و آثارش دل این هموطون ها رو شاد کنیم

آخر گزارش روش کمک رو گذاشته 

https://www.farsnews.ir/news/13981215000218/از-کرونا-نترسیدیم-و-به-کمک-سیل-زده‌ها-آمدیم

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

من واقعا از شمالیا ناراحتم هر تعطیلاتی میشه میان میگن نیایید هزار تا چیز دیگه.خدا شاهده شاید درصد بالایی از تهرانیا همون شهرستانیایی باشن که اومدن تهران فقط به خاطر کار ولی یکبار هم من توهین نکردم که چرا میایید تهرانو شلوغو آلوده میکنید.همه حق دارن

من واقعا از شمالیا ناراحتم هر تعطیلاتی میشه میان میگن نیایید هزار تا چیز دیگه.خدا شاهده شاید درصد با ...

زورشون میاد شاید دریا بنامشونه😆

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤