سلام عزیزم اگه مرتب زیر دستگاه بخواب تقریبا دو روز میش من پسرم سیزده بود درس نمیخوابید دو سه روز بعد ده یا یازده شد ..وقتی ب ده رسید دیگه نگران نباش با عرقیات خنک پای بچه رو بشور ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم اگه مرتب زیر دستگاه بخواب تقریبا دو روز میش من پسرم سیزده بود درس نمیخوابید دو سه روز بع ...
اگه به عرقیات دسترسی نداشته باشیم چیکار کنیم ؟
چیا خوبه دیگه
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
فعلا از 7 شب مدام خوابیده هر ساعت درمیارم شیرو شیرخشت میدم بهش و یکم خنک میشه باز میزارم
نسبت چجوریه ؟ چقدر شیرخشت رو با چقدر شیر قاطی کنیم ؟
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
انار شیرین لیموشیرین ولی از شما چه پنهون از بدو تولد هرکاری بگید کردم آخرم 14 بود فقط ...
انار شیرین و لیمو شیرین مگه میشه به نوزاد بدیم اونم نوزاد چند روزه ؟؟؟ یا باید مادر بخوره ؟
ان شاالله نی نیت خوب میشه نگران نباش
یه نخود شیرخشت رو با سی cc آب قاطی میکنیم میدیم ترنجبین هم عالیه یکم بریزیم
ترنجبین برای زردی خوبه ؟
پسرمن تا دوروز دستگاه بود اومد پایین ولی زردیش تقریبا سه ماهگی خوب شد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بنظرم بهش هیچ چیزی نده پسر منم زردی گرفت بیخودی کلی چیز بهش دادم فقط باید مرتب زیر دستگاه بمونه تنها راهش دستگاهه واینکه خوب سیر بشه و مدفوع داشته باشه که زردی دفع بشه دو روزه خوب میشه