2777
2789
عنوان

بیاین از مرگ های عجیبیی ک دیدین بگین^

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 82 پست

این ماجرا برا سال ها پیشتره یه دختری بوده از یه خانواده خیلی ثروتمند تو شهرمون به اسم فاطمه پاپلی این دختر و میدن به یه مردی تو روستا حموم خونشون با اتیش زدن کنده زیرش گرم میشده مرده زیر سرش بلند شده بوده فاطمه که میره حموم درو میبنده زنه تو حموم جزغاله میشه مرده ازدواج میکنه زن دوم که باردار بوده خود مرده رفته بوده باغشو سم پاشی کنه مسموم میشه میمیره همه طلاهای اون خانم اولی به زن دومی رسیده بوده حتی مامانم میگفت هاون طلا داشته خانواده زن اول اینقدر پولدار بودن و داغدار که هیچی پس نگرفته بودن

دیگه کم نمیارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوهفته پيش يه خانم٢٥ساله ازاقوام يهوخودبخودغش ميكنه ميفته ميبرنش بيمارستان وچون هيچ بيماري زمينه اي نداشته مشكوك ميشن وكالبدشكافي ميكنن اولش گفتن به خاطركيكي كه خورده بوده وتوش قرص بوده بعدگفتن سكته كرده آخرش نفهميديم چي شد جالب اينجابودده ساله ازدواج كرده وبچه دارنميشدوهمش اين دكترواون دكتربعدكالبدشكافي فهميدن بارداربوده ونميدونسه وبه خاطركرونانتونستن براش مراسم بگيرن خيلي مظلوم بود

یه خانمی تو شهرستان  برای بچه هاش قره قورت درست میکرد لباسش آتیش میگیره...طفلی فرار میکنخ تو حیات ک بچه هاش طورشون نشه میمیره

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

یه خانمی با شوهرش دو بچه شون که دوقلو بودن تصادف میکنن بچه ها از ماشین پرت میشن بیرون میمیرن مادره از ماشین پیاده میشه بچه هاش که میبینه اونم همون جا میگیره ولی مرده زنده موند

آنچه ماند خاطرات است🌹پشتِ خوبان حرف زیاد است🌹حرف تنها مال باد است🌹همه چی وفق مراد است🌟🌟🌟منال کُردم باوانم😍وه دل گریامه😍
من از این تاپیک خاطره بد دارم 😞ولی امروز خودم با مداد تو شناسنامه تاریخ فوتمو نوشتم نمیدونم چرا این ...

واسه کی تاریخ نوشتی؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
دوهفته پيش يه خانم٢٥ساله ازاقوام يهوخودبخودغش ميكنه ميفته ميبرنش بيمارستان وچون هيچ بيماري زمينه اي ...

واییی چقد غم انگیز

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
چرااا ؟؟

زندگی بهم روی سگشو نشون داد

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم