2777
2789
عنوان

بیاین از مرگ های عجیبیی ک دیدین بگین^

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 82 پست
من حس میکنم میدونم چطوری قراره بمیرم..وقتی چشامو میبندم جسدم میاد جلو چشمم...مطمعنم من با خودکشی میم ...

نکن عزیز❤

اگ هرچقدر هم لحظه های سخت تو زندگیمون دیدیم و کشیدیم اما نمیتونیم به خواست خودمون همه چیزو تموم کنیم..هیچ وقت این حق رو از خودتون نگیرین❤❤امیدوار باشین

هیچ وقت این فکر نکن من ۵ ساله بودم  سال ۷۲ خالم خودش دارزد الانم یادمه  بدترین نوع مرگه &n ...

دست خودم نیس..همش راجع بهش سرچ میکنم..یه دکتره نوشته بود دار زدن سخت نیس..فقط تا 20    30ثانیه میفمی بعدش از ترس و نبود اکسیژن تشنج میکنی و دیگه هیجی نمیفهمی..خیلی خوشحال شدم با حرفش😢😢😢

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن عزیز❤ اگ هرچقدر هم لحظه های سخت تو زندگیمون دیدیم و کشیدیم اما نمیتونیم به خواست خودمون همه چ ...

😢😢😢😢دست خودم نیس..نا امیدی و سختی نابودم کرده

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
😢😢😢😢دست خودم نیس..نا امیدی و سختی نابودم کرده

یه خانمی هم که ۶ ماه بود عروسی کرده بود چند سال پیش خودش دارزد ولی دستاش دور گردنش مونده بود انگار میخواسته خودش نجات بده  ولی نشده بود  ولی خاله من خیلی تر وتمیز ومحجبه خودش دارزد با گذشت ۲۶ سال هنوزم یادمه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
یه خانمی تو شهرمون همین دوسال پیش وایساده بود کنار خیابون یه تریلی دنده عقب میاد چادر زنه رو میکشه ز ...

لعنت  بچادر    زنایی ک ک دیدم خودشونو نمیتونن جمع کنن   وسط،خیابون چادر یه طرف    کیفش یطرف بچش یه طرف  اخرم رفت چادرش رفت زیر این موتور برقا   .....یا سوار موتور بودن چادر میره لای چرخ بچه و شوهر و خودش پرت شدن اونور خیابون   دوستم میگفت بچه جلو خودم سرس خورد زمین ترکید   تا سالها حالش بدبود

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
زندایی من یه خواهر برادر دوقلو داشت  خواهر میفته تو چاه داداشش میره کمکش هردوتاشون فوت شدن ودقی ...

یا الله

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
یه خانمی هم که ۶ ماه بود عروسی کرده بود چند سال پیش خودش دارزد ولی دستاش دور گردنش مونده بود انگار م ...

😢😢😢

من حس میکنم میدونم چطوری قراره بمیرم..وقتی چشامو میبندم جسدم میاد جلو چشمم...مطمعنم من با خودکشی میم ...

واااای نگو توروخدا

قلب ادم دررررد میگیره😥😥

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨