2777
2789
عنوان

بیاین از مرگ های عجیبیی ک دیدین بگین^

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 82 پست
دردناکه اگه نمیتونید نخونید فامیلمون تصادف کرد ماشینش اتیش گرفت نتونست پیاده ...

حس اون فامیلتونو دارم الان...دارم میسوزم نمیتونم در برم😢

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

مرگای جوونا روم خیلی تاثیر داره ولی پیرمرد پیرزنا نه زیاد  همین دوروز پیش از مغازه روبرمون ک پسر جوونی بود پنیر تبریزی گرفتم دیشب شوهرم گفت اعلامیه پسرو زدن جلوددر        خیلیحالم گرفته شد......یا پارسال دختر دوست مادرشوهرم ۱۹سالش یود  بشدت نجیب زیبا   گفتن ایست قلبی    اینقد حالم بد شد نتونستم مراسمش برم   خیلی دلم سوخت

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک خانمی بود یک دختر داشت اسمش شقایق بود، وقتی میخواست چیزی تعریف کنه همش با خنده میگفت ای شقایق تیکه تیکه شده ، یا وقتی میخواست قسم بخوره میگفت، دروغ گفتم ایشالا شقایق بره زیر تریلی هیجده چرخ، کلا تیکه کلامش بود و با غرض و بی غرض میگفت  این دوتا جمله رو ،یک روز دخترش رفت زیر تریلی هیجده چرخ بدنش تیکه تیکه شد، یه طوری که هیچی ازش نموند

چی شد مگه؟ 

تو تاپیکم هست برو بخون

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
تجاوز یه پسر جوون به یه پیرزن که باعث شد پیرزنه دق کنه بمیره یه ساعت بعد تجاوز

تف تو شرفش😢

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

من 8 سالم بود اما هیچوقت یادم نمیره

رفته بودیم خونه ی مامان بزرگ مامانم..داییای مامانمم اونجا بودن

دایی کوچیکه ی مامانم نشسته بود داشت حرف میزد باهامون یهو دیدیم خیره شد به ی نقطه گوشه ی در...گفت شما هم اون مردو ک سفید میپوشه میبینین؟؟ما فکر کردیم داره شوخی میکنه ..اما یهو چشماش سفید شد افتاد زمین

نبضشو گرفتیم دیدیم نمیزنه..مرده بود..گفتن سکته ی قلبی کرده

سرتو بالا نگه دار...روزت داره میاد💪

اتری روی من نزاشته ولی یه فامیل دو داشتیم چند سال بودمریض شد بود طفلک دوبار فوت کرد تا امبولانس نرسیده بود باز هوشیاریشو ب دست میاورد دفعه سوم دیگه کرد نمیدونم چرا خیلی هم ضعیف بودخیلی عجیب بود

یه نفر بود تو کار دعانویسی و اینا بود اون خیلی بد بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام