2777
2789
نمیدونم ولی الشتر ازهمه جاهای استان بیشتره    میگن ی مراسم ختم خیلی شلوعی بوده  رفتن ...

اینجا خیلی مراسما شلوغ و طولانیه الان همسایه ما فوت شدن3 روز مراسم دارن

ما خرم آبادیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا خیلی مراسما شلوغ و طولانیه الان همسایه ما فوت شدن3 روز مراسم دارن ما خرم آبادیم

منم خرمم   مردم رعایت نمیکنن اصلا  

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
سلام منم لرم با افتخار

😭😭چرامیگی باافتخار   ناراحت نشو ولی هرکی میگه باافتخار انقد بدم مباااااد   انگار مثلا چیز بدیه  میخای بپوشونی   تاحالا دیدی ی فارس بگه باافتخار فارسم  یاباخافتخار کوردم یا اصفهانم   بخداواقتی اینو میگین ادم فک میکنه ظاهریه   نگین😫

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
   لر نیستم ولی سالهاس خرم آباد زندگی میکنم

توعشقی

دوست داریم...

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
من لرم ولی بوشهر زندگی میکنم و بوشهریا هم یکمی لری صحبت میکنن ولی این عکسیو که فرستادین من بعضی جاها ...

چ جالب حتما بختیاری هستن

این لری لرستانه

میگه روز مبارک زنه هم میگه روز مرده میگه مردی گذاشتی بمونه والا تو سوهر منی

میره=شوهر

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
😭😭چرامیگی باافتخار   ناراحت نشو ولی هرکی میگه باافتخار انقد بدم مباااااد   انگار مثلا چی ...

اینم حرفیه👍👍👍

اما بنظرم ادم اهل هرجاهس بایدم بهش افتخار کنه

هرچیزی اصلش خوبه...