2777
2789
عنوان

خونه شریکی با برادرشوهر میخرین

174 بازدید | 28 پست

خونه ای الان میشینیم شریکی با برادرشوهرم

حالا یه خونه ویلایی سه طبقه دیدن باز میگن شریکی بخریم 

من راضی به شراکت نیستم 

شما باشین اینکارمیکنین

به پول خودمون یه آپارتمان ۴۰متری میشه

اگه مشکلی نداشتید عب نداره اگه دارید ک جدا شید

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگر سهم هرکس مشخصه و به همون اندازه دونگ تو سند قید میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

وای تو رو خدا مثل من نباش حماقت کردیم با برادرشوهرم خریدیم الان هر روز دعوا داریم و بدتر از همه اینکه خانمش سلیطه هست و ابرو برامون نداشته جیغ میز نه فحش زشت میده تو رو خدا برام دعا کن از این باتلاق نجات پیدا کنم