2777
2789
عنوان

نی نی یار میخوام قطع دسترسی شم...

151 بازدید | 23 پست

خسته شدم از اینجا...

لطفا لغوکاربریم کنین...

@هع بیا عشقم...شاهد رفتنم باش...

@منتظره_معجزه بیا عزیزم...

خدافظ همه

خیلی خوش گذشت این چند ماه...

خیلی...

حیف‌...

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

خصوصيتو چك كن

تو ميتوانستى به چشمانم نگاه كنى و گلويم را با چاقويى تيز ببُرى.......و من ميتوانستم در آخرين نفس از تو بخاطر خونى شدن دستهايت معذرت بخواهم........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نازي نكنننننن😭😭😭😭😭😭😭

تو ميتوانستى به چشمانم نگاه كنى و گلويم را با چاقويى تيز ببُرى.......و من ميتوانستم در آخرين نفس از تو بخاطر خونى شدن دستهايت معذرت بخواهم........
هیچی مهمتر از روحیه و روانت نیس اگه جایی ناراحتت میکنه برو اگه کسی ناراحتت میکنه از زندگیت حذفش کن

دارم همین کارومیکنم...

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞