2777
2789

من ۱.۵پیش ۱کات داشتم.با ۱اقایی که ۴سال باهاش بودم.همون اولای کات کردنم یکی تو دانشگاه شروع کرد به پیام دادن درسی و...اول هفته ای ۱بار..همش میپرسید چرا تو دانشگاه ناراحتی و...،بعد ۴۰ روز منم ماجرارو بهش گفتم.اونم کلی مراقبم بود،هر شب احوال میپرسید..میگفت باید بری باشگاه..دوبار پیشنهاد بیرون رفتن داد و من قبول نکردم.تا اینکه بعد ۳ماه ۱قهوه باهاش خوردم...شروع کرد تو ماشین از پدر و مادر و کار و رابطه قبلی خودش گفتن..ازون موقع دیگه هر شب شد پیام.هرجا میخواست بره قبلش میگفت،تو همه چیز حتی آب خوردنم مشورت میکرد..من خیلی دختر صبور و آرومیم و مهربونیم..تو دانشگاهم خیلیا میخوان باهام دوست شم.اما ۱تجربه برای عمرم بس بود...تو این ۱.۵سال اینحوری محبت کرده..تاحالا ۱بارم من اول پیام ندادم..البته منم همیشه مودبانه و مهربون جوابشو دادم..تو همه کارها راهنمایی کردم.تو دانشگاه فوق العاده کمکش کردم..تو این ۱.۵سال کلا ۱۰دفعه منو تا مترو اورده...۴دفعه بیرون رفتیم که صحبت درسی بود و کاری...این چند ماهه من همش بهش غیر مستقیم گفتم که اگه چیزی بینمون نیست من دوست اجتماعی اقا ندارم.همیشه میپیچونه.میگه ولم نکنو...اون اوایل گفت که هیچوقت روش نمشه به ۱دختر پیشنهاد بده و رابطه قبلیشم دختره گفته که ۵سال ازش بزرگتر بوده...خیلی باهام مهربون و با هیچ دختر دیگه ای تو دانشگاه اصلا اینجوری نیست،اما تاکید میکنم این رفتار ۲طرفست الانا دیگه و کارش تو دانشگاه به شدت به من گیره...چون شاغله عملا حضور غیابش و ..کلا من نباشم نمیشه...حالا حرفم اینه،از کجا نیتشو بدونم؟کلا هم یا داره پست خنده دار میفرسته یا همش پیام احوالپرسی یا سوال درسی..جوابم ندم میگه سمیه نمیخوام ازت جدا شم...و مثلا لباسشو میگم چه خوبه سریع میگه همیشه همینو میپوشم اگه دوست داری...عکس آشپزی میفرسته..کارایی که میخواد کنه رو میگه..مثلا مهمونی دعوته اولش به من میگه...اما عاطفی هیچی...تا حالا دستمونم به هم نخورده..گتو دانشگاهم جوریه که الان نصف دانشگاه حدس میزنند ما با همیم...نمیدونم کاراش اولا از عشق بود ..الان که کاراش به من گیره تو کلاس، میگم نکنه سواستفادست!چیکار کنم؟منم تصمیم گرفتم ۴۰روز باهاش سرد باشم و اگه حرفی نزد از علاقه و طبق معمول فقط احوالمرسی و خانواده چطورند و غذا ...کات کنم؟نظرتون چیه؟ببخشید طولانی شد اما واقعا گیج شدم..کمکم کنید.

هر دو دانشجو پزشکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم ایشون آقای خیلی با حجب و حیایی هستن، ولی شما تا وابیتگیتون بیشتر نشده خیلی با صراحت و با صداقت بهش بگین، وتاکید کنید اگه رابطه هدفمند نباشه معذورید از ادامه دادن...خوشبخت بشید

من فکر میکنم ایشون آقای خیلی با حجب و حیایی هستن، ولی شما تا وابستگیتون بیشتر نشده خیلی با صراحت و با صداقت بهش بگین، وتاکید کنید اگه رابطه هدفمند نباشه معذورید از ادامه دادن...خوشبخت بشید

من فکر میکنم ایشون آقای خیلی با حجب و حیایی هستن، ولی شما تا وابستگیتون بیشتر نشده خیلی با صراحت و ب ...

مشکل همینجاست دوست عزیز...۶ماه پیش به من گفت چی میشه ۱پسر روش نشه ۱دختر بهش بگه؟گفتم من هیچوقت دوست ندارم این موضوع رو و دوست دارم پسر بگه...من دو بار گفتم من دوست اجتماعی آقا ندارممممم.میفهمی؟نمیخوام دائم وابستگی ایجاد شه و...گفت خب هرچی تو بگی.بهم کمک کن،چیکار باید کنم؟گفتم به عقل خودت فشار بیار...آخرشم کلافه شدم بهش بی محلی کردم مجدد به روش نیاورد و پیامهای خنده دار و...،اگه من ۴۰روز باهاش یخ برخورد کنم یا جواب ندم،اگه روستم‌داشته باشه ۱کار میکنه!اگه ام که فقط همکلاسیِ خوبشم که سعی میکنه عادی از دلم در بیاره!به خدا منم موندم!این روش خوبیه به نظرتون؟

مرسییی عزیزم.منم دیگه دارم این فکرو میکنم.واقعا خسته شدم

خواهش میکنم گلم،ارع کار درستیه،اینجور تکلیفتون مشخص میشه حداقل،مرد باید بتونه اگر علاقه ای داره ابراز کنه مخصوصاً. که تو جامعه ما اینطور جا افتاده و ایشون نباید خجالت رو بهونه کنه،تو این زمینه اینجور کم رو باشه در زمینه های دیگه زندگی چطور میتونید بهشون تکیه کنید؟در این مدت هم سعی کنید سرتون رو با کارها و مسائل. دیگه گرم کنید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خواهش میکنم گلم،ارع کار درستیه،اینجور تکلیفتون مشخص میشه حداقل،مرد باید بتونه اگر علاقه ای داره ابرا ...

با اینکه تعطیلات خوبی به خاطر بیماری نیست،اما از جهت اینکه تو دانشگاه نمیبینمش خوبه.تو این ۱۴ روز که تعطیل بودیم هر شب پیام چه خبر.بیرون نری خطرناکه و ..۱۵ ۲۰تا پیام بینمون رد و بدل میشه ...اما من اونم ۴روز ۱کلمه ای جواب میدم ! گفت چرا ناراحتی،گفتم نیستم و دارم چله رو میگذرونم.انشاالله هرچی خیره واقعا

مشکل همینجاست دوست عزیز...۶ماه پیش به من گفت چی میشه ۱پسر روش نشه ۱دختر بهش بگه؟گفتم من هیچوقت دوست ...

عذر امروز پیامتونو دیدم...

به نظر من مستقیم و رودر رو بگید و تکلیف خودتونو مشخص کنید،،، و از راههای غیر مستقیم و کنایه‌ای استفاده نکنید.... اینطوری بهتر تکلیفتون مشخص میشه چون اگه اینطوری رفتار کنید ممکنه بازم از روشی استفاده کنه که قبلا کرده و مثلا بگه منظورتو از این رفتار متوجه نشدمممم،،، وقتی باصراحت و مستقیم بگید دیگه جای هیچ گونه بهانه‌ای نمیمونه،،، بنده چون خودم آقا هستم واقفم به این موضوع که اکثر آقایون تو پیچوندن و به کوچه‌علی‌چپ زدن استادن....بهترینها در انتظارتون باشه...

عذر امروز پیامتونو دیدم... به نظر من مستقیم و رودر رو بگید و تکلیف خودتونو مشخص کنید،،، و از ...

خیلی خوبه که اقا هستید و انقدر خوب راهنمایی کردید.ممنونم.من‌نمیخوام مستقیم بگم چون شاید ۶۰ درصد مطمئنم که هدفش همینه...من مخالف گفتن خانم نیستم ولی با توحه به روحیاتم اگر اون اقا تا اخر عمر دنیاشم به پام بریزه من حس خوبی ندارم که من اول مطرح کردم.والا فعلا دارم ۴۰روز رو ادامه میدم ...و کلا خیلی سرسنگینم و خداروشکر دانشگاه تعطیله.۱آقای ۲۹سال اگر نتونند بگند علاقه مندیشونه قطعا تکیه گاه خوبی نیستند..منم خودم استاد پیچوندنم آخرش مجبوره😁یا میره دنبال کارش و یا میگه.بازم ممنونم