2777
2789

چی شد خودش خواب رفت؟ دارم روانی میشم از دستش.  تا میخوابونمش سنگ می ترکه.  نخوابونم هم همش چشماشو میماله و گریه میکنه. اینقد به حالت های مختلف تکون میدمش همش گریه میکنه و شکمشو میده بالا. یعنی ۸ ماهه کارم اینه. دیگه کمر ندارم چیکار کنم. نمیدونم چه مشکلی با خوابیدن داره اینقد گریه میکنه تا خواب بره. بیشتر از دو ساعت هم نمیتونه بیدار بمونه 

پسرمن عادت به گهواره نداره اما عین بچه شماست وقتی خوابش بیاد هی بهونه میگیره وگریه میکنه تا خوابش ببره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ دختر من هیچوقت ن گهواره گذاشتم ن تکون پا 

تو بغلم کمی تکون میدادم میخوابید 

بزرگتر هم ک شد میومد خودشو مث گربه بهم میکشید تا خواب بره 

الان ۱۵ ماهشه چندروزه تاب ننویی براش گرفتم همش دوس داره سوار شه دیگه تو همونم خواب میره

چطوری خواب رفت بعد از ۹ ماهگی؟

بغلم میخابید شیرمیخوردتاخوابش ببره.بعدک ازشیرگرفتمش دیگه نتونستم بخابونمش مجبورشدم بازگذاشتمش گهواره.تاالان ک سه سالشه توگهوارس.خواب ک بره میارمش پاییین