2777
2789

سرچ کن

لازمه اینکه کسیو دوس داشته باشی این هست که اول خودمونو دوس داشته باشیم من از صمیم قلب به این اعتقاد دارم که هرچقد بیشتر عاشق خودمون باشیم میتومیم بیشتر عاشق دیگران باشیمو بهشون عشق بورزیم 🤗من اول از همه عاشقه خودمم

گاهی اوقات باید تمامِ مشغله هایت را زمین بگذاری ، سراغِ بهترین آدم های زندگی ات بروی و برایِ بودن و برایِ خوب بودنشان از آنها تشکر کنی .

بگویی چقدر دوستشان داری و چه خوب که هستند و انگیزه ی خوشبختیِ تو اند ، چه خوب که با نگاهی ، لبخندی یا کلامی ؛ دلت را به بودنت گرم می کنند .

بعضی ها ، شبیهِ معجزه می مانند . جوری نگاهت می کنند ؛ که عاشقِ خودت می شوی ، جوری صدایت می کنند ؛ که جان می گیری و جوری هوایت را دارند ؛ که خیالت از تمامِ راه هایِ رفته و نرفته ی زندگی ات تخت می شود .

با حضورشان ؛ نه از تاریکی می ترسی ، نه از سقوط ... و نه از گم شدن !

بعضی آدم ها ، با تمامِ جهان فرق دارند ، آمده اند تا لایقِ خالصانه ترین عشق و صادقانه ترین احساس باشند .

تا باشند ، انگیزه باشند و تو را خوشبخت ترین آدمِ رویِ زمینت کنند .

بعضی ها ، بزرگ ترین دلخوشیِ آدم اند ؛

همین که هستند خوب است ، همین که بمانند ، کافی ست !

تو همان بعضی  های زندگیم هستی ممنون بابت تمام بودن هایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همیطوریه خیلی چیزا بلد نیس  تبریک بگم یه چی کوچیک بعد بش بدم یاد میگیره؟😶

نه قبل هر مراسمی باید بهش بگی یا با شوخی بگی روز زن میخوای برام چی بخری؟🤗 چند ماه مونده بگی بهتره بعدش بگی دعوا میشه باز به خود مرد هم مونده ...

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
نه قبل هر مراسمی باید بهش بگی یا با شوخی بگی روز زن میخوای برام چی بخری؟🤗 چند ماه مونده بگی بهتره ب ...

اره روز ولنتاین یه هدیه داد ولی رو زن نه دیشب به شوخی میگف برا من هم بگبر گفتم کادوی خودت کو ندادی که خندید