ترو خدا بهم بگید رفتار من زشته یا مادرم .دیروز از خواب بیدار شدم ماما میگه امروز برم دکتر میگم بار پیش مارو بردی دندانپزشکی اون داستان شد نرو دکتر میگه انسولین تموم کردم میدونم پول داره ها میگه تو دفترچه میخوام میگم خطرناکه شروع کرده غر غر این یک بگید کی مقصره
دومیش امروز از بابام میپرسم بابا میخوای بری کار؟ یهو مامانم شروع کرده هه کار چی ۴ روزه اقا چپیده ته خونه کارم میدونه چیه زن و بچه چیه حالا بابای بیچارم همیشه کار میکنه بخاطر کرونا مسافر نیست میگم مامان چرا اینجور حرف میزنی میگه به تو چه اقا حالیش نیست زن داره اقا اینجوره و اونجوره دست کم ۱۵ میلیون تو کارتش پوله و من میدونم اصلا مشکلم با این نیستا مشکلم اینه چرا بجای مثبت حرف زدن غر میزنه مثلا نمیگه امروز برو کار میگه این حالیشه این میدونه این عین خیالشه .با همین حرفاش ادمو از خونه متنفر میکنه مثلا کافیه یه چیزی بخوای کوفت کنی هنوز غذا رو نکشیده تو بشقاب هی نریزی .بریزی من نوکرت نیستم با توام میخوای بخوری درست بخوری غذارو درد بیدرمون میکنه بعد چند ساعت بعد مهربون میشه همشم تا بهش میگی درست حرف بزن قهر میکنه اون شروع میکنه جدیدا غر بزنه من داد میزنم بلند دیگه تحمل ندارم همش میگم مامان چرا اروم نمیگی با غر میگی جواب میده چون ادم نیستید چون لج منو عمدا میخواید دربیارید میگم مگه پدر کشتگی باهات داریم من تنها بچتم اینم شوهرته واللهفراریم دادی از خونتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دیگه روانیم کرده مشکل قلبی داره عمل کرده خوبه .اون روز یخچال ساز اومد یخچال و تعمیر کنه طرف میخواست حرف بزنه میگفتم میدونم چی میخوای بگی هی نمیزاشت حرف بزنه تند تند حرف میزد یارو میخواست حرف بزنه بگه نه باز حرف میزد امون حرف زدن به هیچکس ننیده مگه روش داد بزنی
اگه خستست چرا انقدر حرف میزنه با هرکس میخوای بری و بیای نه این نه .اون جن..ست .این و خوشم نمیاد .اون خره .اون ادم نیست اون الاغه میگم حتما فقط ما خوبیم یعنی یه دوست دورو برمون نزاشته