2777
2789
عنوان

فردا روز مرده😫

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو ماه پیش کادو خریدم واسش 😁

چه زرنگ😂😂😂

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
من میخوام باشوهرم برم براش کیک بخرم 

عزیزم کیکم میگن نخرید اخه

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
خوش به حالت  پزو ها را تحویل نمیگیریم#   ایییششش😒😒😒😒  😂😂😂

😂😂😂😂😂

کوره پزم هاکو😫😫😫😫 قرار بی جشن ارای بگرم خو چیه قین سگ و چنگ کرونا

شوخی کردم منم میخوام برلش تیشرت بگیرم اتفاقا فردا میاد ...و کیک درست کنم 😍

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
آخه اون موقع پول داشتم خریدم گفتم شاید واسه روز مرد پول نداشته باشم😁

عزیزم😘😘😘

خو اخه اون همیشه برا من میخره تو هر مناسبتی ولی من هیچی نکردم تاحالا براش😭😭😭😭

مال منم سنگ تموم گزاشته بود باورت میشع من اصلا یادم نبود😔😔اولین ساله یادم رفته همشم بخاطر این ویروس کروناس اصلا نفهمیدم کی ۱۸ام رسید

مبارکش باشه منم قصد دارم تیشرت بخرم ولی این کرونا نمیزاره نمیدانم چجوری بخرم . شاید بعدن بخرم 

من میخرم ضد عفونیش میکنم ...فدات ..❤

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐