2777
2789
عنوان

فردا روز مرده😫

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخرم ضد عفونیش میکنم ...فدات ..❤

کادوی مرده ضدعفونی شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحال نوشتی خندم گرفت 

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
چجوری بریم بیرون😭😭😭

دستکش و ماسک علی همش سرکاره دیگه ....چه فایده ..

خلاصه تا اردیبهشت میشیم پودر خوشی هاتو بکن 😂😂😂😂.

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
امروز ۱۷ فردا ۱۸ خب یه روز وقت داری یکاری بکن

همون دیگه چیکار کنم😂😂😂پاشم پاشم اینو پاپیون بزنم 🤣🤣🤣

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
کادوی مرده ضدعفونی شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحال نوشتی خندم گرفت 

کادو چیه خودشم ضد عفونی میکنم 😂😂😂😂 کیکشم ضد عفونی میکنم 😐😐😐😂😂😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

من بیرون نرفته توهم کرونا دارم چه برسه برم بیرون😂😂😂

کادو چیه خودشم ضد عفونی میکنم 😂😂😂😂 کیکشم ضد عفونی میکنم 😐😐😐😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

همون دیگه چیکار کنم😂😂😂پاشم پاشم اینو پاپیون بزنم 🤣🤣🤣

خودتو پاپیون بزن تقدیمش کن دیگه بیشتر ازین کاری از دستمون بر نمیاد احتمالا منم خودمو پاپیون قرمز بزنم برم پیشوازش😂😂😂😂💝💄

خودتو پاپیون بزن تقدیمش کن دیگه بیشتر ازین کاری از دستمون بر نمیاد احتمالا منم خودمو پاپیون قرمز بزن ...

لامصب خودمم نمیتونم پاپیون بزنم شانس خر منه🤣🤣🤣🤣پرم😥

ملحفه قرمز بپیچ دورت🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣