2777
2789
عنوان

فردا روز مرده😫

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماه پیش کادو خریدم واسش 😁

چه زرنگ😂😂😂

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
من میخوام باشوهرم برم براش کیک بخرم 

عزیزم کیکم میگن نخرید اخه

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
خوش به حالت  پزو ها را تحویل نمیگیریم#   ایییششش😒😒😒😒  😂😂😂

😂😂😂😂😂

کوره پزم هاکو😫😫😫😫 قرار بی جشن ارای بگرم خو چیه قین سگ و چنگ کرونا

شوخی کردم منم میخوام برلش تیشرت بگیرم اتفاقا فردا میاد ...و کیک درست کنم 😍

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
آخه اون موقع پول داشتم خریدم گفتم شاید واسه روز مرد پول نداشته باشم😁

عزیزم😘😘😘

خو اخه اون همیشه برا من میخره تو هر مناسبتی ولی من هیچی نکردم تاحالا براش😭😭😭😭

مال منم سنگ تموم گزاشته بود باورت میشع من اصلا یادم نبود😔😔اولین ساله یادم رفته همشم بخاطر این ویروس کروناس اصلا نفهمیدم کی ۱۸ام رسید

مبارکش باشه منم قصد دارم تیشرت بخرم ولی این کرونا نمیزاره نمیدانم چجوری بخرم . شاید بعدن بخرم 

من میخرم ضد عفونیش میکنم ...فدات ..❤

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐