2777
2789
عنوان

چیکار کنم تروخدا

314 بازدید | 11 پست

هر روز کارم گریه س 5ماهه ازدواج کردم همش حرصو گریه سهممه اخه چرا باید عاشق همچین ادمی باشم همش میگه حرف باید حرف من باشه من باید همش مثه اسیر باشم همش مثه کلفت هرچی گفت بگم چشم حق ندارم مریض بشم آخه خواهرشو مادرش میان بازدید خونم بینن تمیزه یانه یه نو عروسم اگه حرف بزنم که کتک میخورم واقعا دلم به حال خودم میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی مظلوم نمایی کن و وانمود کن ک ب حرفاش گوش میدی

بعدم کم کم حرفا و خواسته های خودتو با نرمی و زبون توش ب کرسی بشون

بگو حرفه توعه ولی حرف خودت باشه

ما گناه را نمیبینیم،مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.🎈

خب چرا ازدواج کردی!!؟؟

فقط شما که ن هزار تا خانم دیگ از همین تاپیکا گذاشتن

و من کنجکاوم بدونم 

چرا درست تحقیق نمیکنید راجب ادم و..

حالا هم یکم سیاست به خرج بده با خوش رویی حرفتو به کرسی ..

لِ مثلِ لیدا 💛
الکی مظلوم نمایی کن و وانمود کن ک ب حرفاش گوش میدی بعدم کم کم حرفا و خواسته های خودتو با نرمی و زبو ...

عزیزم بدجوری گیر کردم اصن نمیشه الان خونه پدرمم بهش گفتم بهم پول بده میخام برا خواهرت و مادرت کادو بگیرم دست خالی برنگردم اخه خونه پدرم شهر دیگس میگه ندارم میدونم اعتماد نداره دوس نداره برم بیرون دوس داره فقط اسیر خونه باشم فوراا تو ذوقم میزنه میگه اشتباه کردم تو رو بردم خونه پدرت زبون در اوردی اخه خدای مگه درخواست من اشتباه بود؟؟

عزیزم بدجوری گیر کردم اصن نمیشه الان خونه پدرمم بهش گفتم بهم پول بده میخام برا خواهرت و مادرت کادو ب ...

وا

معلومه که اشتباه بوده

برگرد با دل خوش برو بشین تو خونت

فک کردی تو واسه خواهر شوهر مادرشوهر خرید کنی میگن دستت درد نکنه

میگن بچمونو تیغ میزنه پولشو الکی هدر میده

ببین تو رو خدا سر چی خودتو ناراحت میکنی کپ کردم اصلا

ما گناه را نمیبینیم،مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.🎈
خب چرا ازدواج کردی!!؟؟ فقط شما که ن هزار تا خانم دیگ از همین تاپیکا گذاشتن و من کنجکاوم بدونم  ...

تحقیق کردم وقتی همه میگفتن خوبه حرف نداره دیگه گفتم لابدخوبه انقد زودم وابسته میشم الان بعد۵ماه میگم اگه ازش جدا شم میمرم الکی نمیدونم دلم به چیش خوشه که میمرم براش

وا معلومه که اشتباه بوده برگرد با دل خوش برو بشین تو خونت فک کردی تو واسه خواهر شوهر مادرشوهر خری ...

مشکل فقط این نیس مشکل اینه من در کل حق نظر ندارم من که قهر نکردم خونه بابام باشم اومدم چن روزی بمونمو برگردم خونم ولی دلم از این پره تو این ۵ماه اون حتی به خودش یه بارم اجازه نداده بیاد تو خانوادم بشینه یه بار نشده خودش بهم پول بده و خیلی چیزای دیگه ادم با خودش فکر میکنه انگار زوری منو گرفته