2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بابت ازدواج...

10592 بازدید | 124 پست

خدایا شکرت که منو به بزرگترین آرزوم که ازدواج خواهرم بود رسوندی

بچه ها چن سالی بود که همش دعا و نذر و چله بر می داشتم و به جایی نمیرسیدم دیگه خیلی ناامید بودم

وقتی سال تحویل شد نماز حضرت زهرا خوندم و دعا کردم که خواهرم تا عید سال99با یه پسر مؤمن وخوش اخلاق و خوش چهره ازدواج کنه و تقریبا دوماه پیش چله نماز حضرت رسول برداشتم وسرنماز اشک می ریختم و از خدا ازدواج و خوشبختی خواهرم رو میخواستم ومیگفتم خدایا به بزرگیت قسمت میدم دست رد به سینه ام نزن که خدا رو شکر به خواستم رسیدم 

امروز یه هفته میشه خواهرم عقد کرده خداروشکر نامزدش تمام خصوصیات یه مرد کامل رو داره ومن این قد خوشحالم که انگار تمام دنیا رو بهم هدیه دادن 

خدایا شکرت که این قد مهربون و بخشنده ای

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

🙄بسم الله تا اين حد وضع خرابه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خدارو شکر انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشن😍😍

منم یه خواهر بزرگتر دارم دوس دارم عروس بشه ولی چتد وقته دیگه خواستگار نداره پدرم ناراحته ولی به روی خودش نمیاره دوسداره دختر بزرگش عروس شه

عزیزم چه خواهر مهربونی

آفرین به تو

خیلیها هستن از خوشبختی خواهرشون ناراحتن

ایشالا خودتم خوشبخت بشی🤲❤🌺

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
🙄بسم الله تا اين حد وضع خرابه؟

اگه تو نی نی سایت یه چرخی بزنی میبینی که خیلیا این مشکل رو دارن اتفاقا خواهرم خیلی زیبا و متین هست ولی کار ازدواجش اصلا جور در نمی ومد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟