2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بابت ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 10612 بازدید | 124 پست
توروخدا جواب بده اگ خوندی عزیزم

سلام. ببین هر حاجتی که میخوای برآورده بشه اینو در نظر بگیر که خداوند صلاح رو بهتر می‌دونه . ولی تو بهترین رو از خدا بخواه . حالا خداوند هرجور که بهتره برات ان شاءالله برآورده می‌کنه ، فقط کافیه واقعا از سر اضطرار از خدا بخوای و هر دعایی و نمازی که برای تقرب به خدا باشه ، همون بهترینه برات ، حالا یکی نیت  می‌کنه برا حاجتش زیارت عاشورا ، یکی نیت می‌کنه سوره یاسین ، یکی نماز جعفر طیار ،یکی نماز حضرت رسول ، یکی روضه امام حسین ، و.........، بعد اینکه چون تو بهترین رو از خدا خواستی ، پس با ملاک‌های دنیایی خودت نمیتونی بسنجید که بهترین واسه تو چیه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ببین هر حاجتی که میخوای برآورده بشه اینو در نظر بگیر که خداوند صلاح رو بهتر می‌دونه . ولی تو ب ...

مرسی ک وقت گذاشتس ولی عزیزم من سوالام چیز دیگه ای بودا 

میخواستم بدونم شما ازهمیرت راضی معیارای اخلاقی و مالی مدنظرتو داشت اگ برگردی عقب انتخابش میکنی ؟

وقتی اومد خاستگاری خونه و ماشین داشت یا وضعش بهتر بود؟

مرسی ک وقت گذاشتس ولی عزیزم من سوالام چیز دیگه ای بودا میخواستم بدونم شما ازهمیرت راضی معیارای اخلاق ...

منم همین  جواب رو دادم. دقت کنید گفتم تو از خدا بهترین رو بخواه ولی بهترین اون چیزی نیست که تو فکر می‌کنی . مثلا اگه تو فکر کنی بهترین ،اونیه که خونه و ماشین داشته باشه ، ممکنه اینارم داشته باشه ولی بعداً بگی این خوب نبود . من ملاکم داشتن خونه و ماشین نبود ولی بعد یکی دو سال خونه خریدیم ، ماشین هم داشت  برا خونه فروخت ، بعد  من دیگه برنمی‌گردم عقب بگم چی شد چی نشد . چون من از خدا یه چیز خوب خواستم اینو داد . ممکنه بعدا بگم فلان و بهمان ولی چون سپردم به خداوند ، دیگه من نمیتونم با عقل ناقصم بگم اگه کسی دیگه میشد بهتر میشد یا بدتر میشد . من میگم باید چیزی میخوای به خدا بگی خدایا تو بهتر میدونی کی واسه من خوبه

منم همین جواب رو دادم. دقت کنید گفتم تو از خدا بهترین رو بخواه ولی بهترین اون چیزی نیست که تو فکر م ...

دقیقا خدا بهتر صلاح ادمو میدونم ولی اینم قبول دارم ک معیارامونو بگیم همون میشه فقط باید بگیم هرکی تو صلاح میدونی