2777
2789
عنوان

همسرم رفت..

377 بازدید | 24 پست

سلام.دلم خیلی گرفته.آخه این چه بلاییه که نازل شده.همسرم کارمندبهداشت.پستش مهمه.یه جورایی ستون اصلی هماهنگی و...درباره کرونا تواستانه.ازوقتی جریان کروناپیش اومد بیشتروقتش تواداره است.ساعت پنج عصرمیومدخونه دوباره هشت میرفت تا ساعت یک، دو شب..دوسه تا ازهمکاراش کرونامثبت شدن همسرم ترسیده ساکشو بسته که بره اداره توسوئیت مهمانسرابمونه این یکی دوماهو.هروقت کارش داریم بیادوبره.میترسه ناقل بشه ومنوبچه هام مبتلاشیم.خیلی نگرانم 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل برخدا. انشالله هیچ اتفاق بدی نمیفته انرژی مثبت ب خودت بده، قوی باش اینروزا هم تموم میشه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
به دنبال هرسختی آسانی هس شماهم نتیجه صبرتونو خواهید گرفت روز سخت کنار همسرتون باشید بدون غرزدن

به هیچ عنوان غرنمیزنم اتفاقن خودم تشویقش میکنم اما نگرانشم

بابا اون بنده خدا رفته شما وبچه هاتون نگیرین دیگه .اصلا راحت بهش بگو دو ماه نیاد پیشت

وقتی میمیری خودت متوجه نمیشی.تحمل ناراحتیش برای دیگران سخته.بی شعور بودنم مشابه همین وضعیته(فیلیپ گلوک)،  اولین نشانه شخصیت احترامه

اخی عزیزم ان شاالله که سالم و سلامت پیشتون برمیگرده به نظرم اجازه بده فعلا بره من که امشب با شوهرم دعوام شد شدید انقد دادو بیداد کردم اصلا مراعات نمیکنه راحت هرجا دلش میخاد میره و میاد منم گفتم این مدت باید بری خونه مادرت بمونی نمیشه که من دو هفتس تو خونه دیوونه شدم اونوقت تو اصلا رعایت نکنی،جدی میخوام یه مدت بفرستمش بره وردل ننش

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند