2777
2789
عنوان

همسرم رفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم ان شاالله که سالم و سلامت پیشتون برمیگرده به نظرم اجازه بده فعلا بره من که امشب با شوهرم د ...

نه من خونه خودم راحتترم.اصلن جای دیگه راحت نیستم.خداکمک کنه

به هیچ عنوان غرنمیزنم اتفاقن خودم تشویقش میکنم اما نگرانشم

درکتون میکنم توکل کنید بخداوند فک کنید همسرتون رفته خط مقدم ولی خط مقدم مبارزه باکرونا اینم یه خدمت بزرگ به مردم وکشوره خوشبخالتون که باصبرتون شماهم بی نسیب نیستین تو این امتحان خداوند

شما اگر بچه هاتون ناقل بشن باید بترسید نه شوهر طفلیتون ایشالا سالم و سلامت میمونن نگران مباشید با بچ ...

اشتباه متوجه شدی بچه هام که سالمن شوهرخودم میترسم و نگرانشم که بگیره

اشتباه متوجه شدی بچه هام که سالمن شوهرخودم میترسم و نگرانشم که بگیره

میدونم منظور من این بود اول مراقب سوهرتون باشید بعد خودتون بعد بچه ها(میتونن ناقل باشن و بزرگترها رو مریض کنن اما برای خودشون بیماری نشون داده نمیشه و علائمی ندارن در اصل مریض نمیشن)چون همسرتون کارشونم درمانیه ولی مثبت باشید و مراقب ایشالا همیشه سالم و سلامتم میمونید