2777
2789

الهی چند وقتشه بچت؟یجایی بشونش که تورو در حال انجام کارات بیینه دورشو اسباب بازی بچین خواست بغلش کنی براش شعر بخون اروم بهش بگو نمیشه الان مامان کار داره بغل نمیشه دارم به به درست میکنم باور کن متوجه میشه توضیحاتتو برای هوششم,خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی چند وقتشه بچت؟یجایی بشونش که تورو در حال انجام کارات بیینه دورشو اسباب بازی بچین خواست بغلش کنی ...

۹ ماه سینه خیز میره همش دنبالمه همیشه دورش اسباب بازه قبول نداره . همش بغلش میکنم میارم پیش گاز بهش میگم نگا دارم غذا درست میکنم میذارم زمین باز میاد دنبالم دهنمو سرویس کرده همش کارای خطر ناک میکنه کشو میز تلوزیون میکشه همش اویزون اینه شمدونه . سر یه غذا درست کردن پدرمو درمیاره

۹ ماه سینه خیز میره همش دنبالمه همیشه دورش اسباب بازه قبول نداره . همش بغلش میکنم میارم پیش گاز بهش ...

این روزام زودی میگذره بهت قول میدم منم دخترمو یه دقیقه م نمیشد تنهاش بذارم فقط وقتی خواب بود میتونستم برم دستشویی یا حموم ولی همیشه اروم باهاش حرف میزدم کنارش بودم تا کنجکاویشو بکنه ولی صدمه نبینه نهایت دعوام اخمه الان نوزده ماهشه خیییلی بهتر شده یعنی قشنگ حرفامونو گوش میده میگم دست نزن صبر کن  بیا گوش میده قشنگ ولی اگه بخوای سرش داد بزنی بزور چیزی ازش بگیری لجباز و بد پیله میشه

امیدوارم اسون برات بگذره

۹ ماه سینه خیز میره همش دنبالمه همیشه دورش اسباب بازه قبول نداره . همش بغلش میکنم میارم پیش گاز بهش ...

اگه صندلی غذا داره بشونش تو اون وسایل اشپزخونه سیلیکونی رو خووب بشور بده دستش خوششون میاد بچه ها 🤗

این روزام زودی میگذره بهت قول میدم منم دخترمو یه دقیقه م نمیشد تنهاش بذارم فقط وقتی خواب بود میتونست ...

آره واقعا میگذره ب توصیت گوش میدم عزیزم تحمل میکنم چون خیلی اعصابمو بهم میریزه

خدا خیرت بده خوابش سبکه و خیلی کم فقط شبا میخوابه

وای نگو پسر منم خواب و خوراکش خیلی بده خیلیییی عذاب میکشمم.فقط شیطونه میره پی بازیش دو سوته یه شام مختصر میذارم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️