2777
2789
عنوان

خواهشا کمکم کنید چجوری سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2967 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دارم دیوونه میشم اصلا با این اوضاع نمیشه بیرون رفت نمیشه سیسمونی خرید دکتراهم نصفشون نمیان مطب ...

تو دیگه کی هستی بابا داری شوخی میکنی من الان هشت ماهمه لحظه شماری میکنم بچم بیاد این همه این روزا تو بیمارستان زایمان میکنن کرونا گرفتن

من الان باردارم اردیبهشت زایمان میکنم پس الان چجوری قراره زایمان کنم؟ یکی تو فامیل ها فردا زایمان م ...

وای اردیبهشت عالیه برای زایمان.

ایشالله به سلامتی فارغ شی.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

من ۳ روز پیش رفتم سونو ان تی. یه عالمه خانم باردار اونجا بود همه هم با ماسک و دستکش.بخدا هنوز زندم کرونا هم نگرفتم😐

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
میترسم بهت بگم تو گناهت شریک بشم از اونورم میگم تو این اوضاع کرونا آخه چه بارداریه

اگه راهشو بلدی خواهشا بهم بگو دارم دیوونه میشم اصلا شوهرمم نمیتونه منو ببره دکتر بیاره همش سرکاره کلی هم قسط داریم کروناهم ک داره بیشتر و بیشتر میشه خواهش میکنم یه راهی نشونم بدید

حالا بیرون بخوای بری چی بشه.بچت لخت نمیمونه.من پارسال دوقلو بارداربودم استراحت مطلق یه تیکه لباس نخر ...

بخدا من از هفت ماهگی استراحت مطلق نگاه دیوار میکردم همش خونریزی داشتم بخدا با هزاررر بدبختی نگهش داشتم اونوقت این میخاد جون بچه دوماهه رو بگیره

عشق من آقا طاهر و باباش
هفته دیگه سونو دارم چجوری برم آخه با این کرونا

دلیلی که داری اصلا محکم نیست

اون یه انسانه داره تووجود تورشدمیکنه...اگه سقط کردی واین بیماری تموم شد وخدادیگه بهت بچه ندادچی؟؟

دوتادستکش بپوش،عینک بزن ماسک بزن،قرآن بخون،اون خدایی که اون جنینو تووجودت قرارداده خودش میدونه چجوری ازش مراقبت کنه

کاری نکن که یک عمرپشیمونی برات بیاره

توکه نمیخواستی جلوگیری میکردی.

خداروشکر کن بی دلیل سقط نکن که ...

ما هرماه با پری عزا میگیریم گریه ..

تو اونوقت نمیتونم درکت کنم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
وای اردیبهشت عالیه برای زایمان. ایشالله به سلامتی فارغ شی.

مرسی عزیزم قربونت❤

حالا میگن اردیبهشت قراره شهاب سنگ بخوره میگم حداقل قبل زایمان بخوره که من درد نکشیده بمیرم فکر کن درد بکشی بچه به دنیا بیاد بعد شهاب سنگ بخوره😅

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اگه راهشو بلدی خواهشا بهم بگو دارم دیوونه میشم اصلا شوهرمم نمیتونه منو ببره دکتر بیاره همش سرکاره کل ...

ببین ما چی میگیم به توبعد تو چی جواب مارو میدی متاسفم برات چوب خدا صدا نداره حالا ببین آهش میگیرت.جوابشو ندین میرم از تایپیکت حالم بد شد

عشق من آقا طاهر و باباش
بخدا من از هفت ماهگی استراحت مطلق نگاه دیوار میکردم همش خونریزی داشتم بخدا با هزاررر بدبختی نگهش داش ...

والا.همچین‌میگن سیسمونی انگار بچه حالیش میشه چی تنشه.چقدرپارسال زجرکشیدم الانم از هیچی نمیترسم خدا نگه داره همه هست فقط بهداشت رو رعایت کنیم