2777
2789
عنوان

خواهشا کمکم کنید چجوری سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2967 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت بچه نرماله بمون خونه بهدتغذیه ات برس فکرتو درگیر نکن هر جور سقط کنی عوارض داره ممکنه دیگه باردار نشی

بعدم این تصمیم شوهرت راضیه؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

متاسفم برات اینجا چندین تاپیک دیدم اقدامیم حامله میخوام بشم.میدونم که مشکلت حتما چیز دیگس بچه هم میدونه تا ۲ ماهه دیگه همه چی مثل قبل میشه.امیدوارم کاری نکنی که زندگیت بر باد میره

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
بخدا دارم دیوونه میشم اصلا با این اوضاع نمیشه بیرون رفت نمیشه سیسمونی خرید دکتراهم نصفشون نمیان مطب ...

حالا بیرون بخوای بری چی بشه.بچت لخت نمیمونه.من پارسال دوقلو بارداربودم استراحت مطلق یه تیکه لباس نخریده بودم الان بیا جا لباس نیست

بخدا دارم دیوونه میشم اصلا با این اوضاع نمیشه بیرون رفت نمیشه سیسمونی خرید دکتراهم نصفشون نمیان مطب ...

من اصلا ۲ ماه ونیم اول بارداری نمی دونستم حامله ام تا وقت سیسمونی هم کرونا جمع میشه

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
خدایا ممنونم ازت بچه که به من نمیدی و به کیا میدی 

از خدام میخوام هرچه زودتر به شماهم بده ولی نمیدونم چ قانونیه هرکی نمیخواد بزور حامله میشه هرکی میخواد نمیشه این چ قانونیه آخه

دوست عزیز اگه فقط دلیلتون اینه واقعا به فکر سقط نباشین چون این ی دوره گذراس اگرم نباشه اون دکتر قسم خورده ک در هر شرایطی جون مریضش از همه چی مهم تر باشه واسش و مطمئنا شما بدون پزشک نمیمونید.بعدشم الان فک کنم جنینتون قلب داشته باشه گناه داره.و اینکه ب بعد سقطم فکر کنید من ب عنوان کسی ک تجربشو داشتم میگم واقعا سخت و آزار دهندس لطفا باهاش کنار بیاین و قوی باشید خدا بزرگه

هفته دیگه سونو دارم چجوری برم آخه با این کرونا

برو چجور نداره مثل همه ملت توهم برو ماسک بزن دستکش بپوش خدا بزرگه خدا بخاطره اون فرشته کوچولو هوای توهم داره.چجور به خودت اجازه دادی اینهمه آشغال رو بخوری بخاطره کشتن بچت خیلی بی رحمی

عشق من آقا طاهر و باباش

من الان باردارم اردیبهشت زایمان میکنم پس الان چجوری قراره زایمان کنم؟

یکی تو فامیل ها فردا زایمان میکنه پس چجوری قراره زایمان کنه؟ خودش خودشو عمل میکنه؟

گناهه کرونا تو رو نمی کشه ولی تو داری بچه خودتو میکشی برو بچه تو نگه دار و با عشق بزرگش کن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙