2777
2789
عنوان

با نامزدم و دانشگام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تازه جالب اینجاست پدر شوهرم میگفت تو خیلی زبون داری رو نامزدت

از من میشنوی به هیچچچچ عنوان کوتاه نیا، بگو دختر شما خواسته نره هیچ ارتباطی به من نداره، من زندگیم جداست

فقط همینو بهت بگم اینو کوتاه بیای دیگه تا آخرش باید کوتاه بیای، اگه سنت کمه حتی زندگیتم بهم خورد باکیت نباشه، میخوای ازدواج کنی که آرامش داشته باشی نه اینکه دائم در جنگ باشی... اینجور زندگی با همچه آدمی فایده نداره بنظرم

من خودم بخدا کم سن هم نبود سر یه مساله ای با شوهرم توافق کرده بودیم شوهرم رفت خونشون اومد گفت بابام فلان رو که توافق کردیم قبول نداره! گفتم من با تو میخوام زندگی کنم نه با بابات، اگه میخوای به حرف بابات گوش بدی برو با همون بابات زندگی کن و جوابش کردم... بخدا قسم هم شرطمو قبول کرد هم خودش اومد دنبالم... یبار زیر بار حرف زور بری تا تهش باید زور بشنوی دیگه از من باتجربه گفتن

از من میشنوی به هیچچچچ عنوان کوتاه نیا، بگو دختر شما خواسته نره هیچ ارتباطی به من نداره، من زندگیم ج ...

آره خواهرمم همینو میگه به حرفات فکر میکنم حتما ، مرسی از راهنمایت عزیزم

از من میشنوی به هیچچچچ عنوان کوتاه نیا، بگو دختر شما خواسته نره هیچ ارتباطی به من نداره، من زندگیم ج ...

ولی میدونی من که قهر کردم و کوتاه نیومدم بعد که اومدن خونمون واسه حل مشکل گفتن وای خیلی بچه ای این ک دیگه مشکلی نیست با کوتاه اومدن حل میشه زورم از اینجاش گرفت

از بس تو گوشش میخونن وگرنه ترم قبل گذاشت برم و یکم هم شکاکه

اگه نامزدی و هنوز عروسی نکردی بنظرم مطمئن باش شکاک بودنش جدی نباشه، پارانویید نداشته باشه یوقت، همین یه ساعت میش یه خانومی تاپیک زده بود، میگفت بعد یسال و نیم زندگی داره به طلاق فکر میکنه چون شوهرش شکاکه، میگه مثلا دسمو میگیره میبره سر سطل آشغال میگه اون دستمال کاغذی رو برای چی استفاده کردی،کی لستفاده کردی،

میگه حتی ببخشید ک .ان دوم هارو گذاشته تو کمد درشو قفل کرده، بعد یه مدت اومده به زنش گفته من اونارو شمرده بودم ،چرا یکیش کمه، تو برداشتی،

کلن زندگی با آدم شکاک سخته

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
ولی میدونی من که قهر کردم و کوتاه نیومدم بعد که اومدن خونمون واسه حل مشکل گفتن وای خیلی بچه ای این ک ...

بنظرم سر حرفت بمون، بگو دلیلی نداره نرم دانشگاه ، موقعی که اومده بودید خواستگاریم میدونستید که من دانشجوام، قهر نکن بداخلاقی هم نکن ولی با متانت و جدیت سر حرفت بمون نذار سرت سوار شن، یه بار که سواری بدی پیاده کردنشون سخت میشه، با شوهرت هم صحبت کن ، من شرایط شما رو نمیدونم ولی اینجوری که شوهرت گوش به حرف خانوادشه زندگی برات سخت میشه... حالا تازه اول راهی

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل تورو داشتم منم ترم دوم دانشگاه عقد کردم دانشگامم یه شهر دیگه بود تو خاستگاری گفتن مشکل نداریم با دانشگاه رفتن بعد شروع کرد به بهونه آوردن و نزاشت برم مطمئن باش اگه کوتاه بیای دیگه هیچ وقت نمی‌ذاره دانشگاه بری 

منم یه بار میگف رشتت بدرد نمیخوره یه بار میگف راه دوره سخته اذیت میشی خلاصه هربار یه بهونه ای  ترم سه نزاشت برم دانشگاه منم مجبور شدم انتقالی بگیرم بیام شهر  خودمون پیام نور غیر حضوری

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل تورو داشتم منم ترم دوم دانشگاه عقد کردم دانشگامم یه شهر دیگه بود تو خاستگا ...

بعد زشت نیست دوباره بگم نظرم عوض شده میخوام برم دانشگاه

بعد زشت نیست دوباره بگم نظرم عوض شده میخوام برم دانشگاه

چطو نظر اونا عوض شده سر حرفشون و قولشون نموندن زشت نیست، شما که حقتو میخوای و حق هم با شماست بگی میخوام دانشگاهمو ادامه بدم زشت باشه!؟ نه عزیزم زشت نیست خیلیم زیباست