2777
2789
عنوان

با نامزدم و دانشگام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست
به پدرشوهرت بگو هر وقت دخترتون نرفت و ترک تحصیل کرد، منم نمیرم

دخترشو نامزدش نزاشت بره دانشگاه تا اینکه من نامزدی کردم بعد پدر شوهرم میگفت تو هم مثل دختر من خونت که رنگی تر از دخترمن نیست نامزدت میگه نرو بگو باشه بعد تازه من احمق براش تولد گرفتم اون تولدم مریضی رو بهونه کرد نه اومد و نه زنگ زد الانم روز پدره مامانم میگه زنگ بزن خجالتش بده ولی من اصلا زنگ نمیزنم چون واقعا بی معرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه شهر دیگه اس بعد میگه دانشگاه رو دوس ندارم یعنی دوس نداره من برم دانشگاه

الان خواهرشوهرت میره مشکلی نیس؟ 😕

شما میری مشکله ؟ 

این بیشتر برام سواله 

چرا باید پدرشوهرت راجع ب مسئله شخصی شما نظر بده و پدر شما هم سکوت کنه !!!!

الان خواهرشوهرت میره مشکلی نیس؟ 😕 شما میری مشکله ؟  این بیشتر برام سواله  چرا باید پدر ...

بابام کلی حرف زد بهشون ولی گفت دوس ندارم زندگیت بخاطر دانشگاه خراب بشه بعد پدرشوهرم میگه که تو هم مثل دختر من باید صبر کنی هروقت نامزدت اجازه داد بری دانشگاه

بابام کلی حرف زد بهشون ولی گفت دوس ندارم زندگیت بخاطر دانشگاه خراب بشه بعد پدرشوهرم میگه که تو هم مث ...

پس مطمئن باش آتیشا از زیر سر خواهر شوهرت بلند شده، چون نامزدش نزاشته بره دانشگاه ، اومده به باباش گفته پس عروسمون هم نباید بره دانشگاه😅

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
پس مطمئن باش آتیشا از زیر سر خواهر شوهرت بلند شده، چون نامزدش نزاشته بره دانشگاه ، اومده به باباش گف ...

نه اون امسال میره دانشگاه 2 سال پیش هرچی کنکور میداد نامزدش نمیزاشت بره دانشگاه

نهایتش بگو غیر حضوری درس میخونم ،فقط میرم امتحانا رو میدم میام، دانشگاه پبام نور اینجوریه فکر کنم،

بعد من آینده شغلی رشته علوم تربیتی رو نمیدونم جطوریه

ولی شما اگه حسابداری یا مدیریت مالی یا مدیریت دولتی بخونی میتونی به عنوان کارمند استخدام ادارات یا بانکا بشی

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
نهایتش بگو غیر حضوری درس میخونم ،فقط میرم امتحانا رو میدم میام، دانشگاه پبام نور اینجوریه فکر کنم، ...

زورم از این میگیره که چه حضوری و چه غیر حضوری نمیزاره برم دانشگاه قصدشون نذاشتنه

به نامزدت بگو تو اومدی خواستگاری من دانشجو بودم

و بیا بریم کارای انتقالیمو درست کنیم که بیام شهر خودم بخونم

بگو از حالا اونا بخوان برای زندگی ما تصمیم بگیرن کار از دستت خارج میشه الان بگی شما دخالت نکنین حساب کار دستشون میاد نگی فردا میگن از رنگ لباس زنت خوشمون نیومده 

این کارو بکنه اون کارو نکنه  

بگو به خاطر خودت گربه رو دم حجله بکش

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات