2777
2789
عنوان

خبررررخوووش

1108 بازدید | 52 پست

گفته شه این هفته هوای گرمی پیش رو داریم وباعث کم شدن وازبین رفتن ویروس میشه😁این سیاره هم با فاصله زیادددد از کنار زمین عبور میکنه😁بمب انرژی ام مننن😂😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کااااش همین میشد

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

ان شاءالله ولی دیگه گرمتر از اهواز و بوشهر و بندر عباس نداشتیم که اونها هم در گیر اسمش رو نبر شدن

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
ان شاءالله ولی دیگه گرمتر از اهواز و بوشهر و بندر عباس نداشتیم که اونها هم در گیر اسمش رو نبر شدن

شهرما هم هواخیلی گرمه خوشبختانه مورد زیادی ندارن ایشالا رفته رفته کمترمیشه

🌹

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
همین میشه عزیزم بالاخره ک این ویروس مهارمیشه برمیگردیم ب روزای خوششششمون ب امیدخدا

انشالله..چیزی نموندبه عید ولی هنوز کاری نکردیم 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت