2777
2789
عنوان

خبررررخوووش

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 52 پست
عزیزم اینکه بره بعدی میاد،بین کرو نا و آنفلوآنزا اچ وان ان وان ،چند ماه بیشتر فاصله نبود ایران ک کل ...

عزیزم دیگه ما انسانا همینیم بایدهزار مصیبتو مشکل رو پشت سربزارم ماتنها نیستیم خدابهامونه خداهست بد به دلت راه نداره ایشالاخیره واین دوره تموم میشه بلاخره دیر یا زود تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ک کم وکم وکمممم تربشه گلم

نه بابا.اول یدونه بود فقط.یه هفته خیلی خوب بود فقط همون یکی بود.ولی دیروز اعلام کردن گفتن ۴تاشده.خودم قبلا پرستار بودم الان زنگزدم دوستام که هتوز بیمارستانن گفت اره ،اونایی که حالشون بهتره رو میفرستن خونه که تخت بمونه برا اورژانسی ترا.خو شاید اونایی که ازشون تست نمیگیرن میگن برین +باشن😥😥😫😫😭😭😭😭

نه بابا.اول یدونه بود فقط.یه هفته خیلی خوب بود فقط همون یکی بود.ولی دیروز اعلام کردن گفتن ۴تاشده.خود ...

ن حتما تست میگیرن میدونن حالشون خوبه جون ادمیزاده بهاش شوخی ندارن ک گلم نگران نباش شما😍