2777
2789

[QUOTE=127239015]چه بی مسئولیت تنهای خیلی سخته الان حتما خیلی کمرت درد میکنه به دل خوش عزیزم[/QUOTE

اره خیلی درد میکنه

امسال سال اول عروسیمونم بود تازه خیلی خورد تو ذوقم 

هیچکاری نمیکنه تو خونه تازه فقططط بهم میریزه خیلی ازیک موضوع ناراحتم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عععععع🤔🤔ریال؟یا....😱😱

۱۰۰ ملیون تومن 

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
[QUOTE=127239015]چه بی مسئولیت تنهای خیلی سخته الان حتما خیلی کمرت درد میکنه به دل خوش عزیزم[/QUOTE ...

عادتش بده کمک کنه قهر کن باهاش چون همین جور بار میاد برای بچه داری اینا هم بعدا کمک نمیکنه

دوستم میشه بگی منظورت از دنیای جدید چی بود؟و اینکه رشته ات چیه چی میخای قبول شی؟؟؟

هیچی عزیزم بخدا منظوری نداشتم رشتم ریاضی فیزیکه دانشگاه هنوز نمیدونم ولی منظورم این بود که دوست دارم فراتر بدونم 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
عمرا نمیشه با این پولا مگ اینکه زبانت توپ توپ باشه خودت همه کاراتو اکی کنی بدون وکیل

اره دیگه 

زبان کار ۶ ماه هست ...

شما با یک مدرک لیسانس هم میتونید با ۱۰۰ تومن پذیرش بگیرید

پول وکیل هم حدود ۱۵ تا میشه

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
ببخشید این اهنگه ک گفتم هایده بود  اره من از صدای داریوش و ابی و گوگوش خوشم میاد بعضی وقتا فقط ...

وای من تو ذهنم هی با صدای هایده میومد این اهنگ گفتم لابد داریوشم خونده خخخ.ولی اهنگ شام مهتاب داریوش یچیز دیگس  من ک خیلی دوسش دارم.