2777
2789
از کجا بیاریم بعد🤔🤔

والا سخت نیست...

یکم همت و تلاش میخاد ولی غیرممکن نیست

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه  زبان کار ۶ ماه هست ... شما با یک مدرک لیسانس هم میتونید با ۱۰۰ تومن پذیرش بگیرید ...

از طریق تحصیلی اره .ولی بهترین راه برای مهاجرت تحصیلی نیست چون خیلی سختی داره😪

از طریق تحصیلی اره .ولی بهترین راه برای مهاجرت تحصیلی نیست چون خیلی سختی داره😪

بهترینش تحصیله 

اخه راهای دیگه پول زیادتر میخاد

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
دست خالی بدون سرمایه و پشتوانه خیلی هم سخته😳

کاملا درکتون میکنم ...چرا اینجوری شد اخه😔

🤕😟😔

توکل برخدا 😔😔