2777
2789
عنوان

با خانواده ی شوهر و فامیل شوهر تو یه خونه زندگی میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 38 پست
نزار افکار سمی خاله زنکی اینجا روت اثر بزاره.ما بالغ هستیم.و می دونیم تو جامعه آدمهای مختلفی هستند ک ...

خب هرچی ادم ازدواج میکنه که مستقل باشه نه که از خانواده خودش بره پیش یه خانواده غریبه دیگه.

عزیزم الان دارم جدامیشم

بخاطر خونه ؟! هرقدر هم قرار بود خانواده شوهر بد باشن ولی ارزش ندارن بخاطرشون زندگیت خراب شده.جایگاه هرکسی رو تو زندگیت مشخص کن.جایگاه خانواده شوهر در حدی نیست تاثیری روی زندگی تو بزارم که بخوای بخاطرشون با شوهرت دعوا کنی و کار به طلاق برسه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر خونه ؟! هرقدر هم قرار بود خانواده شوهر بد باشن ولی ارزش ندارن بخاطرشون زندگیت خراب شده.جایگاه ...

عزیزم نوشتم سر نرفتن به اون خونه منو از خونه شب تو شهر غریب بیرون کرد. کلا هرچی میشد بهم میگفت از خونه برو.

بعد فقط اون نبود بهم خیانت جنسی کزد کل زندگیش خانوادش بود

اصولی و با مدیریت رفتار کن شما اگر مدیریت بلد باشی توی هر زمینه ای اجازه نمیدی مشکلی پیش بیاد من یه چهار ساله تو یه ساختمون با خانواده همسرم زندگی میکنم درسته سختی های خودشو داره هرچقدر هم آدم های با شعوری باشن ولی یه وقتایی یه جایی ب مشکل میخوری یا کمک میخای که کسی جز اونا نیست که بدادت برسه  اگر آرامش میخای تو زندگیت تقی به توقی خورد خوانوادش حرفی زدن کاری کردن فوری دنبال بحث و دعوا نباش ک به همسرت بگی اول فکر کن آروم شو ارزشش رو داشت بگو از الان بهت بگم اگر چهار روز دیگه میخای تاپیک بزاری و دغدغه ات تربیت بچس بازم بستگی ب شل و سفت گرفتن خودت داره اگر رفتار و حرف اشتباهی از سمتشون دیدی باهاشون صحبت کن خواستت رو بگو شاید اونا تحت تاثیر آموزش و تربیت اشتباه باشن میبینی تربیت اشتباهی ، کلیپ آموزشی بفرست و ازشون بخواه . اگرم رعایت نکردن بگو تربیت و آرامش خیلی برام مهمه نمیایم خونتون تموم شد رفت همه چی به خودت بستگی داره ولی در کل تو شرایط امروزی حداقل برا پس انداز و پیشرفت هم که شده خوبه جایی باشی کرایه ندی موفق باشی

اصولی و با مدیریت رفتار کن شما اگر مدیریت بلد باشی توی هر زمینه ای اجازه نمیدی مشکلی پیش بیاد من یه ...

خیلی مهمه که در مسائل ریز هم به مشاور و روانشناس مراجعه کنیم و به صورت حضوری و آنلاین ب مرور زمان همین مشکلات تبدیل به مشکلات بزرگتر میشن و کینه میشه زندگی میپاشه

خب هرچی ادم ازدواج میکنه که مستقل باشه نه که از خانواده خودش بره پیش یه خانواده غریبه دیگه.

معنی مستقل بودن،تنها بودن و جدا بودن نیست.استقلال یه حس درونیه.حس اینکه من می توانم رو پای خودم بایستم.اینکه فقط وقتی شرایط ایده آل باشه شما زندگی کنی و در غیر این صورت جدا بشی،اتفاقا یعنی استقلالت زیر سوال رفته.یعنی وابسته به شرایطی و مستقل نیستی از درون

عزیزم نوشتم سر نرفتن به اون خونه منو از خونه شب تو شهر غریب بیرون کرد. کلا هرچی میشد بهم میگفت از خو ...

خیلی وحشتناکه.و حق الناس شده براش.

بحث اما اینه سر نرفتن به خونه نبوده ببین ما همه تجربه دعوای وحشتناک داریم.بحث اینه یکی من میگم یکی شوهرم دو تا من میگم دو تا شوهرم دعوت بالا می گیره....بعد یهو یکی مون یه کار مسخره عجیب می کنیم.مثلا شوهرت همچین کاری کرده.ولی به خاطر اون خونه نبوده...بخاطر دعوا بر سر خونه بوده.فرقش اینه میشه مدیریتش کرد....

حتما سخته بوده که به فکر جدایی افتادی اما بعنوان کسی که از بیرون به قضیه نگاه می‌کنه میگم...جدا شدن تون انگار بخاطر همین دعواست.دور شدن تون از هم که به همچون کار بدی از شوهرت منجر شده،باز بخاطر جدل و دعوا  و بحث هست...و این یعنی قابل مدیریته...