2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من کارمند دادگستری بودم 🏢 ولی برعکس همکارام که جدی و خشن هستن من خوش اخلاقم طوری که ابد ...

وااااای از اونور میز زدی بیرون  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یبارم همین تابستون امسال رفته بودیم یه باغی دسشویی مسشویی هم نداشت منم شدییدا تحت فشار بودم هم شماره ۱ هم ۲ بعد گفتم چیکار کنم چیکار نکنم رفتم یه جای هلوت پیدا کنم خیر سرم بشینم کارمو بکنم بعد انگا دو تا باغ با یه رودی ک از وسطشون گذشته بود از هم جدا شده بودن منم رفتم نزدیک رود بشینم ک مثلا کسی نبینه 😑خلاصه نشستم پشتمم کردم به سمت اون رود راحتتت داشتم کارمو میکردم یه لحظه سرمو برگزدوندم دیدم ۵ نفر از توی باغ اونور رود دارن نگام میکنن😑😑😂😂ینی نفهمیدم چجوری قیچی کردم پاشدما بیشعورا از رو هم نمیرفتن حداقل برن اونور قشنگ ردیف وایسادع بودن تماشا میکردن آبروم رف😑😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
 بیشتر مواظب خودت باش عزیزم 😂😂❤❤

ارام جون یکی دو تا بزارم ؟؟؟ 

اگر نزارم تا صبح خوابشونو میبنم 

بزار بزارم 

بعدش قول میدم بخوابم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
فیلم  سینمایی بوده براشون فکر کنم داشتن تخمه هم میخوردن 😂😂😂😂

اره والا😑بی تربیتا😒😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°