2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوتی نیس فک کنم،ولی میگم😐

یه روز صبح با یه چشم باز و یه چشم بسته رفتم حمام که مسواک بزنم (یه مسواک دستشویی دارم و یکی حموم😁)

انقدر خوابم میومد بجای خمیر دندون ،خمیر ریش زدم به مسواکم🤣

هی کف میومد از دهنم🤣🤣🤣🤣

یه بار نامزد قبلیم، با پدرش ناهار اومده بودن خونمون. من یه لباس لَخت سارافونی بلند پوشیدم . با چه فیس و افاده ای خم شدم  سینی چایی رو گذاشم پیششون  بعد پاشدم از اتاق برم بیرون متوجه شدم لباسم رفته توی با.. نم.... واای همینطور ک پشتک بهشون بود و از اتاق میرفتم بیرون یهو پام خورد به کنترل تلویزیون، اونم شوت شد زد به در،،، دیگه صدای خنده ی اونا رف رو هوا..

یه بار سر صبح داشتم میرفتم امتحان بدم سوار تاکسی شدم با 2تا خانم نشسته بودیم عقب من شبش خوب نخواب ...

بچه که بودیم هروقت میمودیم شمال بابام بین راه دوتا مسافرم میزد 

منم عادتم بود از خود قزوین روی شونه ی مسافر میخوابیدم تا بنده خداها پیاده بشن 

بماند که تو خواب بزاق هم ترشح میکردم و می ریختم پشت شون اون بنده خداها 

الان میگم چه قدر فحشم میدادن

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

ی باری با دختر عمه ام رفته بودیم داروخونه... ی پسره خوش تیپ کنارش ایستاده بود دختر عمه ام میخواست کلاس بزاره مدام ب متصدی اونجا اشاره میکرد ی بسته از این خوشبو کننده دهان بدین.... فروشنده اومد گفت خانم این ک ا ن دمه  نه خوشبو کننده.... وای دختر عمه امم محو شد.... بد سوتی بود.... 

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 

وای یه سال عید خونمون مهمون اومد اینا برای دید و بازدید اومدن ۵تا بچه داشت ماهم تازه عروسی کرده بودم چند ساعت نشستن ‌و بچه هاش خونرو گند زدن آنقدر حرص خوردم ک نگو بعدش اونا رفتن بعداز اونا پسرعمومم و خانومش اومدم منم اصن حواسم نبود پیش اونا گفتم ک فلانی اینجا بودن کلی شلوغ و آذیت کردن اخه مهمون عید میاد یه ربع نیم ساعت میشینه میره اخه چه کاری ک مکینید  هی همه چی گفتم ک آدم باید وقت شناس باش خجالت اوره پسرعموم خندید گفت باش دختر عمو چاییمون بخوریم میریم وای منو میگی گفتم ن ن بخدا منظورم  🤩🤩🤩😘🤣🤣

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

ی بار استادمون داشت یاد میداد که چجوری مواد پرکردن دندون رو فیکس کنیم، روی ماکت کار میکردیم،کارم که تموم شد داد زدم:استااااد🤓،موادو مالیدم حالا چیکار کنم؟ بیشتر بمالم که خوب فیکس بشه یا کافیه🤔🤣

یکی نیس بگه اخه کی از لفظ مالیدن استفاده میکنه😂

استادمم گفت هیچکاری نکن بیا برو اونور فقط🤣😎

یه بار دوست داداشم اومد جلوی در گفت محمدرضا هستش گفتم محمد رضا با تو کار دارن (اسم داداشم محمدرضا ست ...

یه سری خونه عزیزم بودم آقا جونم حالش بد بود همه گفتن تو بازنشسته ای و مریض چرا میری بعدازظهر ها دور پارک با دوستات میشنی بنده خدا خواست تسلیم بشه گفت امروز هرکه اومد بگین من نیستم 

چند دقیقه بعد دوست آقا جونم اومد دنبالش همه بهم گفتن تو برو بگو نیست من درو باز کردم گفتم اقاجونم نیست با داییم رفته بیرون یهو دیدم آقا جونم از پشت احوال ابرام آقا صبح کن الان میام 

دوست داشتم یه صاعقه بزنه خشکم کنه

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

خاله ام خدابیامرز سرطان داشت شهرستان زندگی میکرد یه بار نصف شب فشارش میره بالا حالش بد میشه میبرنش اورژانس. 

دکتر اورژوانس یه خانم خیلی جوون بوده هی از خاله ام میپرسیده. قند داری؟چربی داری؟ فشار داری؟؟

دیگه.خالم حوصله اش سر میره میگه خانم دکتر شما یه دارویی بده شبی بهتر بشم فردا میرم یه.دکتر آدم وار😂😂😂

منظورش متخصص بوده

خدایا شکرت😍
 سیزده بدر پارسال بود که قرار شد جمیعا باهمه فامیل مادری که ماشاالله روی هم ۸۳ نفر هستیم (ده ت ...

وای خدا دلدرد گرفتم بهترین سوتی بود که خوندم خدا خیرت بده😂😂😂😂

نا امید نباش خدا همین‌جاست