2777
2789
 😂😂😂😂😂😂😂 دیدییی بختتتتت باز شد حالا هی ناشکری کن 

خدانکشتت همه خوابن خندیدم

ن بابا مامانشون نذاش یکیشون منو بگیره فک کنم چیه دختره گوزو 

ولی فک کنم هر س تاشون از قدرتم خوششون اومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کافه زیاد میرم

و معمولا خسته یا خوابم خدای سوتیم دوستان

یبار

جلوی کلی ملت داشتم سفارش میدادم یه پسری پرسید این نوشیدنی ها چیه صندوق داره گفت جینسینگ باز پسره پرسید برای چی مفید منه خنگم دقیقا مثل دمپایی پریدم وسط امدم بگم برای قوای جسمی خوبه زبونم نچرخید جلوی به ملتی با افتخار بلند گفتم قوای جنسی ... خوب یکی نبود بگه جواب ندی نمیگن لالی

یبار هم کله صبح بیدار شده بودم کلا مغزم پاکه پاک بود امدم بگم لاته با شیر کم چرب ...گفتم ک ... ر کم چرب نفهمیدم چرا یهو ویترش محو شداز جلوی چشام خیلی شیک قهوه مو خوردم بعد دوساعت که امدم بیرون فهمیدم چه غلطی کردم

با خواهرم رفتیم آزمایش ادرار بده رفت دستشویی گفت جیش ندارم  رفتیم کلی آب خورد آبمیوه خورد چقدر ...

تصورتون کردم نمیدونی چقددددخندیدم اشک چشم اومد

خداخیرت بده😂😂😂😂😂😂😂 

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

من خودمم خواستگار داشتم قبل از اینکه برم سلام کنم داشتم صلوات میفرستاااادم که یکم استرسم کم شه 😂😂😂😂😂😂😂 بعد  که رفتم یهو به جایی سلام گفنم صلووووااااات 😂😂😂😂😂😂 مجلس رو هوا بود 😂😂😂😂

من ی سری خونه یکی از فامیلا  اومدم بلند شم گوزیدم 🙈🙈🙈🙈خیلی وحشتناک بود پاهام سست شد بخدا&nb ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خیلی بده😅😅

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خدانکشتت همه خوابن خندیدم ن بابا مامانشون نذاش یکیشون منو بگیره فک کنم چیه دختره گوزو  ولی فک ...

میتونی   ی دونه دیگه هم انجام بدی  مشت محکمی باشه تو دهن  زن عاموت 😂😂😂😂😂