2777
2789

خواهرم عقده 

گلوش کامل کبود بود برادرزادم ۴سالشه دیده بود ب مامانش گفته بود مامان عمه جون بیا ببین گردنش اووف شده فک کنم خورده زمین اینو برا همه گف 

ی شب هم خواهرم و شوهرش و همین برادرزادم تو اتاق بودن بازی میکردن شوهر خواهرم خواهرم بغل میکنه از زمین بلندش میکنه میگه ببین چ زوری دارم بعد خواهرم میخواددبغل کنه نمیتونه 

اینا رو برادرزادم بعد ک از اتاق اومد بیرون داغ داغ برامون تعریف کرد با صدا بلند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاناس گو. ها و جنسي ها بيان🙄🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یسریم عقد بودیم خونه پدرشوهرم رفتم با شوهرم اولش کسی نبود در اتاق باز بود بعد پدرشوهرم نمیدونم کی اومده بود من و همسرم چند هفته بود همو نهموه بودیم. تصور کنید🙈 

فرداش شوهرم اومد گفت بابام میگه بساط عروسی رو فراهم کنید . خوب نیست زیاد معطل کنید 

خیتی از این بالاتر داریم بگید 😶😶😶

...یک عدد آدم...

پیشه جاریم گوزیدم وایی خیلی خجالت کشیدم الان یادم میوفته میخوام بمیرم

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴