2777
2789
عنوان

دوستان مواظب بچهاتون مقابل تهاجم فرهنگی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 70 پست
نه بابا دیگه اونجوریم نیس یه اهنگه سخت نگیرین

بچه داری؟؟؟عزیزم باور کن همش برنامه ریزیه یادته سر اهنگ قبلیش چه غوغایی کرد همه میگفتن الانم دست گذاشته رو مغز بچهای بی گناه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  

برو اینستاش ببین چقدر بهش فحش دادن

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه بزرگ که شدین خوشکل شدین ژل زدین با ۲۰ نفر رل زدین،بهتون میگن قر ندین ،ساسی گوش ندین

آره امروز نی نی سایت گفتن حساس شدم رفتم دانلود کردم خیلی مضخرف خونده خدا رو شکر مدرسه ها تعطیله خخخخ

شما داری آسون میگیری وگرنه اینجور چیزا برای بچه ها و نوجوونا سمه، برای بزرگتر از اونا هم که گفتم من به شخصه در شأن خودم نمی بینم چرت و پرتای یه آدم معلوم الحال رو گوش بدم

بعدم مشروب فراوونه پس اونایی که تو این کشور مشروب میخورن از کجا میارن؟ پیک زدن به چی میگن منظور همون خوردن مشروبه دیگه

یه چیزایی مثل شعر که با وزن و قافیه و آهنگ و تکرار تو ذهن میشینن اگر مفاهیم ناجور داشته باشن خیلی مخربه. 

اثرات روانشناسیش روی ضمیر ناخودآگاه فرد بسیار بسیار منفیه و به این راحتی از بین نمیره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چه اهنگی بود اخه مخصوصا اخرش😑

خخخخخخخ اره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

دوستان اصلا قبول که این اهنگ ها بی محتوا و مزخرف و... ولی خب شما هم جلوی بچه ها و نو‌جوون هاتون بگیرید جوری تربیت کنید که خوب  و بد تشخیص بدن یعنی الان توی نت فقط اهنگ ساسی مخرب هست و توی روحیه و ضمیر بچه ها تاثیر میزاره ؟؟!! در ضمن قصدم دفاع از اون اقا نیست 

اره دوتا دارم ولی کوچیکن ۳و نیم و یکساله. درسته ولی باید پدر مادر تربیت و کنترل کنن 

خب افرین پس متوجه میشی چی میگم مادر وپدر همجا نیستن اون اهنگ قبلیش رو من دیدم حتی تو مدارس هم میزاشتن که بچها گوش کنن

اینستا ندارم چون دوس ندارم 😂😂😂 چرا فحشش دادن گفتن چی

گفتن چرا با روح وروان بچها بازی میکنی خیلیا خیلی فحش دادن بهش

احساس میکنم پشت این اهنگا کلی ادم هست که هدفشون فقط خراب کردن و منحرف کردن نسل آینده س. شاسی فقط ظا ...

افرین،خودشم دید که اهنگ قبلیش بین بچها ونوجونا خیلی گل کرد دوباره الان برا بچها خونده

دوستان اصلا قبول که این اهنگ ها بی محتوا و مزخرف و... ولی خب شما هم جلوی بچه ها و نو‌جوون هاتون بگیر ...

ما به بچه خودمون یاد میدیم

ولی یه سری پدر و مادرا این چیزا رو سرسری میگیرن میگن سخت نگیر بابا یه آهنگه دیگه خوش باش شاد باش چمیدونم از این حرفا

بعدا بچه رو میفرستی مدرسه کافیه یکی دوتا بچه که پدر و مادرشون این مدل دیدگاه رو دارن باشن یا معلم و مدیر دیدگاهشون این مدلی باشه بچه 6-7 ساله و بالاتر یا پایینترم که چه میدونه می بینه یه چیزی اونا میخونن اینم تکرار می کنه

متاسفانه تو جامعه رفتار همه روی هم اثر داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️