2777
2789
عنوان

دوستان مواظب بچهاتون مقابل تهاجم فرهنگی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 70 پست

ب پیر ب پیغمبر شمارو ب هرچی میپرستین قسم 

حرفامو سرسری نگیرید 

ما وسط جنگ رسانه ای هستیم 

هیچ دلیلی نداره چون ی زمانی ی ادمی خواننده ای بازیگری برای ما خاطره ساز و مهم بوده تا ابد سنگ ارادت اونو ب سینه بزنیم اونا پولشونو میگیرین ژست انسان دوستانسونو نگاه نکنید .تزویر که کاری نداره

ب خودتون بیایید اگرم اخرت رو قبول ندارین ب فکر روح خودتون باشین اگرم خودتون برا خودتون مهم نیستین ب فکر یک نسل اینده باشین 

فقط خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا حس می کنم آدمای سطح پایین مثل خودش طرفدارش باشن

شنیدن و دنبال کردن این جفنگیات فقط شان و شخصیت آدمو میاره پایین

بچه هاتونو از این اراجیف و این آدمای ناجور دور نگه دارید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ب پیر ب پیغمبر شمارو ب هرچی میپرستین قسم  حرفامو سرسری نگیرید  ما وسط جنگ رسانه ای هستیم ...

اره کثافت تو ویدیوش هم چندتا زن نیمه برهنه نشستن دور وبر یه پسر ۱۰یا ۱۲ساله

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
کلا حس می کنم آدمای سطح پایین مثل خودش طرفدارش باشن شنیدن و دنبال کردن این جفنگیات فقط شان و شخصیت ...

اون اهنگه قبلیش رو یادتونه همه بچها از حفظن

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
اون واسه قافیه شعرشه وگرنه شات کجابود که بچه هامون بزنن بعد بخوابن اینجا ایرانه بار فروشیم نداره که ...

کسیکه دنبالش باشه همه چی پیدا میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره کثافت تو ویدیوش هم چندتا زن نیمه برهنه نشستن دور وبر یه پسر ۱۰یا ۱۲ساله

دیذم دیگه .والا هرچی میگیممم اینا ادم نیستن کسی که میره برا دلار وهابی ، عربستان دیگه اون ادم خیرخواه نیست باور نمیکنن توجیه میکنن .ضایع هست دیگه چه جوری بگن میخواییم نابودتون کنیم .

فقط خدا 
اون واسه قافیه شعرشه وگرنه شات کجابود که بچه هامون بزنن بعد بخوابن اینجا ایرانه بار فروشیم نداره که ...

عزیزم کم کم وقتی ملکه ذهنشون بشه جورم میشه براشون حتما که نباید برن بار

واااای😂😂😂

براچی میخندی از خندت منم خندم گرف😄😄😄😄😄

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است