2777
2789
عنوان

دوستان مواظب بچهاتون مقابل تهاجم فرهنگی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 70 پست
ما به بچه خودمون یاد میدیم ولی یه سری پدر و مادرا این چیزا رو سرسری میگیرن میگن سخت نگیر بابا یه آه ...

ببینید حرف شما درست و منطقی هست ولی در نظر بگیرید فقط یک‌اهنگ‌نیست یعنی همون بچه ها ممکنه بیان از میلیون ها فیلم پ ورن که تو نت هست تعریف کنند یا هزاران تا چیز دیگه بنظر من بهتره که بچه ی ما عاقل بار بیاد و خوب و بد تشخیص بده 

افرین،خودشم دید که اهنگ قبلیش بین بچها ونوجونا خیلی گل کرد دوباره الان برا بچها خونده

آره.. واقعا آدم اگه بچش بزرگ باشه و اینو بشنوه،چی فکرایی که توو سرش نمیاد..

خدا کنه فقط بتونیم توو این دنیای خراب یه جوری تربیت کنیم بچه هامونو که حداقل کمتر تأثیر بگیرن از این خزعبلات...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما به بچه خودمون یاد میدیم ولی یه سری پدر و مادرا این چیزا رو سرسری میگیرن میگن سخت نگیر بابا یه آه ...

خود زن دادش من یه هدفون برا بچه ۴ساله خریده فقط این اهنگای چرت وپرت رو گوش میده هرچی بهش میگم تو رو خدا نزار اینا رو گوش بده فایده نداره بچشم وقتی میاد خونه ما بچه منو میبره تو اتاق وهی میگه برقص تا برات بخونم اصلا روحیه بچش داغونه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
شما داری آسون میگیری وگرنه اینجور چیزا برای بچه ها و نوجوونا سمه، برای بزرگتر از اونا هم که گفتم من ...

همه اینایی که میگی به کنار در راسش تربیت بچه به دست خانواده و پدر مادره باید اونم در نظر بگیریم که مهم ترینشه . من مخالف صد در صد بی بند و باری و ولگردی و چه میدونم مشروب و اینچیزا برا بچه هامم ولی تربیت کردن بچم مهمه و دست خودمه ممکنه این آهنگو گوش نده ولی تو مدرسه و کلاس گیر دوست ناباب بیفته اونجا که نمیتونم بگم مدرسه نرو یا بگم به طرف تو مدرسه نیا چون بچه من خراب میشه اینجا من بایددددد بچمو جوری تربیت کنم که خودش درست و غلط رو تشخیص بده خودش انتخاب کنه و بدونه چی به نفعشه خودش با تربیتی که ازش کردم نره دنبال این چیزا

دختر تو کلاسمون داشتیم اونموقع کلاس ۱۲ بود میرفت کاندم میخرید میرفت با مردای سن بالا پول ازشون میگرفت یه حساب بانکی داشت پر پول بود میومد با آب و تاب تعریف میکرد برا بقیه مام میشنیدیم ولی یکبارم دلم نخواست مثل بقیه ببینم کاندم چه شکلیه یا چی . چون مامانم اونجوری مثل اون تربیتم نکرده بود چون ولگردی و هرزگی رو یاد نگرفته بودم چون میدونستم عاقبتش خوب نیس.

خب افرین پس متوجه میشی چی میگم مادر وپدر همجا نیستن اون اهنگ قبلیش رو من دیدم حتی تو مدارس هم میزاشت ...

همه جا نیستن درسته ولی باید تربیتشون تا اخر عمر کارساز باشه شاید پدر مادر مردن بچه که نباید تربیت رو فراموش کنه الان بالاتر یچی گفتم بخونش عزیزم 

همه جا نیستن درسته ولی باید تربیتشون تا اخر عمر کارساز باشه شاید پدر مادر مردن بچه که نباید تربیت رو ...

اره فداتشم میدونم چی میگی من منظورم اینه که این خواننده کلا هدفش رو مشخص کرده که رو ذهن بچها تاثیر بزاره

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
گفتن چرا با روح وروان بچها بازی میکنی خیلیا خیلی فحش دادن بهش

درسته میدونم چی میگی اونا رفتن اونور آب هدفشونم همینه اونا پول اینکارو میگیرن ازونور . مام نباید بنظرم اینقد نقطه ضعف نشون بدیم که فک کنه خبریه و بدترش کنه اگه عادی مثل بقبه آهنگا ازش رد شیم میدونه که روی کسی تاثیر خاصی نداشته همین سفت گرفتنا باعث میشه اون به هدفش نزدیکتر بشه. 

بچه ها تو کلیپاش نمادهای شیطان پرستی و فحشا هست،،، نبینید و نزارید عزیزاتون ببینند.... عاقبت نداره این چیزا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
همه اینایی که میگی به کنار در راسش تربیت بچه به دست خانواده و پدر مادره باید اونم در نظر بگیریم که م ...

منم که گفتم ما قطعا بچه مون رو جوری که درست تره تربیت می کنیم ولی اثر جامعه رو که نمیشه نادیده گرفت

مسئله همون کشتی و سوراخ کردن کشتیه که اگر سوراخ بشه ممکنه همه غرق بشن

در جامعه ای که بیشتر افراد منحط بشن سالم موندن آدمهای دیگه خیلی سخت تره حتی اگر به بهترین روش تربیت شده باشن، 

متاسفانه الان که جامعه خیلی بد شده من خودم به شخصه این مسائل رو تو تربیتم لحاظ می کنم ولی آخرش توکلم به خداست چون وضع جامعه از کنترل خارج شده

اینجا هم تبادل نظره بین خانمهایی که خیلیاشون مادر هستن یا می خوان در آینده مادر بشن

ممکنه یکی واقعا فکر کنه این چیزها مهم نیست یا اثر بدی نداره

ولی وقتی چند نفر میگن بده اثر خیلی بد داره بره پرس و جو کنه مطالعه کنه خودشم متوجه بشه بچه ش رو باید از اینجور چیزها دور نگه داره

حتی یه نفر هم یه نفره همون یک نفر می تونه افراد دیگری رو هم آگاه کنه

پس ما نباید این دیدگاه رو داشته باشیم که من حواسم فقط به بچه خودم باشه و کاری به دیگران نداشته باشم اینجور جاها باید دلسوز بچه دیگران هم بود شاید والدینش واقعا ناآگاهن. 

به امید سلامت جسم و روح همه فرزندان سرزمینم... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️