2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی نصب نکردم همش تو سایتم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

Real racing 3

Injustice 2

قفلی زدم رو اینا

Toon blast هم خوبه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من و همسرم هر سه روز یه بار تقریبا فرصت می‌کنیم نهار با هم بخوریم، جدیدا وسایلو جمع می کنم میریم اطراف شهر، وقتی برمی گردم خونه بعد یک ساعت، انگار از یه سفر خوب برگشتم، خیلی حالمو خوب می کنه. چون میریم طبیعت و دو تایی هم هستیم خطری نداره. 

پیشنهاد می‌کنم شما هم برید. یه روز زیر بارون نهار خوردیم، در حد یک ربع هنوزم فک کردن بهش حالمو خوب می کنه. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
پیشنهاد خوبیه ولی فعلا برا من مقدور نیست این کار

به نظرم بهترین کار خوندن کتابای داستانه، نرم افزار طاقچه و فیدیبو رو نصب‌کن، مثل این که طاقچه کتاب نوجوان رایگان هم میده، از اون کتاب خوبا،از اونا که برای بزرگسال هم جذابه. 

راستی‌من شروع کردم تریکو هم می بافم،یه سبد گرد بافتم ، خیلی خوشگل شد. 

می خوام ابرهای نمدی هم درست کنم . 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟