2777
2789
عنوان

تا چه حد تباه بودی😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 91 پست

وایی من نمیگم پس چقدر تباه بودم😁😁

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

من نمیدونستم خانما در ماه یک بار فقط تخمک گذاری دارن 

اصلا تخمک گذاری و اینارو نمیدونستم 

فکر میکردم هر وقت رابطه برقرار کنی باردار میشی☺️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که بودم ۶ سالم بود دختر همسایمون یه دونه برنج توی سیمانای دیوارشون میزاشت تا شب باید دنبال اون دونه برنج میگشتم 

😐😐😐😐

اون دکتر شد😐

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!

یا تو دوران بچگی عشق پاشنه بلند داشتم و  تو مهمونیا رو پنجه ی پام میرقصیدم ک انگار کفش پاشنه بلند پامه 

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
نا ارنج طلا اویزون کردنم ارزوست🙁

چنین تباه بودنم آرزوست🙁

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من نمیدونستم خانما در ماه یک بار فقط تخمک گذاری دارن  اصلا تخمک گذاری و اینارو نمیدونستم  ...

هیچی اینطوری ک مهدکودک باید بز نیم خخخخخخههه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من بچه بودم خاله هامو اسماشون رو قاطی میکردم 

بهشون میگفتم چاق و لاغر ک بقیه متوجه بشن ، ولی واقعا خنگ بودم🤯

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

تو ۹ یا ۱۰ سالگی فیلم رقصم با فامیلمون هست عین عقده ای ها جوری موهامو تکون میدادم و گردنمو میچرخوندم 😑😐🤐

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖

یعنی چی هرکی کلیپس بزنه تباهه.مثلامن موهام پروبلنده بایدباکلیپس جمشون کنم تباهم چه مسخره خخ

کاربرجدیدنیستم !!!!قانون اساسی هرکشوری بایدهر۱۹سال یکباربایدعوض وبازنویسی شودچون هیچ نسلی حق نداردونبایدبرای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند!توماس جفرسون