2777
2789
داره

جدی؟ کدوم قسمتش؟ من زیر و رو کردم ندیدم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂

😁😁

فضول درونم فعاله هی میرم وضعیتارو میبینم

بعد میگن ن دیگ نگا نمیکنم میگن چقد بیکاره

همین ک میرم وات دوباره میرم وضعیت ببینم😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
😁😁 فضول درونم فعاله هی میرم وضعیتارو میبینم بعد میگن ن دیگ نگا نمیکنم میگن چقد بیکاره همین ک می ...

من اینستا داشتم خسته میشدم ولی بازم فالوورا همه رو چک میکردم دیگه حذف کردم

تلگرامو قط کردن

واتساپم نورش ذذیتم میکرد😂😂😂

واتساپ جی بی دانلود کن

اونو دانلود کردم خوشم نیومد

حسابمو تجاری کرده بود برا همه هم پیام رفته بود

چه واتساپی واتساپ ساده!؟

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
كدوم وضعيت؟يعني بري عكس پروفايل ببيني طرف ميفمه؟ يا منظورت استاتوس؟

عکس پروفایل ن.وضعیت یا استوری یا استاتوس

چه واتساپی واتساپ ساده!؟

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌