2777
2789
بفرست گلم بهت گفتن که دختره

نه بهم چیزی نگفت منم نپرسیدم 

فقط سالم باشه اخه جواب ازمایشم مشکل داره میخوام برم امینیوسنتز 

دعا کن 

الان عکسشو میفرستم

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی چی دلشونم بخاد

یه عده ناراحت میشن 

اونی که دختر داره دوست داره پسر داشته باشه ولی دختر میشه هیچ 

بعضیا  کلا پسر  رو واسه ادامه نسل میخان که حالم بهم میخوره از تفکرشون 

یه عده ناراحت میشن  اونی که دختر داره دوست داره پسر داشته باشه ولی دختر میشه هیچ  بعضیا ...

دختر و پسر هردو عزیزن،اره واقعا منم متاسفم براشون که انقد کندذهنن و از جنس خودشون بدشون میاد واقعا از خدا نمیترسن

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
یه عده ناراحت میشن  اونی که دختر داره دوست داره پسر داشته باشه ولی دختر میشه هیچ  بعضیا ...

اتفاقا جاری من دوتا پسر داره که من خیلی دوسشون دارم ولی از وقتی فهمیده من حاملم با تیکه پرونی من و بیچاره کرده همش میگه نسلتون منقرض میشه اسم شوهرت دیگه نمیمونه 

بگو واسه تو که میمونه چه گلی به سرت میزنن 😞😞  بدبخت عالم😠

شوهرم بهش گفت همین خانوم دکتری که خانوم من و شما پیشش میرین خودش اسم خانوادگیشو بزرگ کرده احتیاج به نر بودن نداره

شوهرم بهش گفت همین خانوم دکتری که خانوم من و شما پیشش میرین خودش اسم خانوادگیشو بزرگ کرده احتیاج به ...

وای 😂😂😂😂😂😂😂😂 رید بهش 

دم شوهرت گرررررررم 😂😂😂😂😂

ایول حال کردم به خدا😂😂😂😂😂😂