2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان وفولیکول

88 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من دیروز دکتر ازم سونو گرفت روز ۸پریودیم بود گفت فولیکولت ۱۵ هست  این خوبه یانه درضمن تنبلی تخمدانم دارم

میشه واسه بچه دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دوره ی پریودتم داره ،حالا هر چی خدا بخواد ،انشاالله با همین باردار میشی

گقت شنبه بیست میشه اقدام کن دوتاامپولم واسم نوشت

ممنونم فقط نگران نتونم بارداربشم

ن اگه امکانش هس زیر28سال باردار شو

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
من ماه پیش ۴تافولیکول ب اندازه های،۲۲,۲۰,۱۹,۲۱داشتم ولی هیچ کدوم نگرفت،منم تنبلی خفیف دارم،دوشنبه می ...

ان شالله که زود زود باردارمیشی

گقت شنبه بیست میشه اقدام کن دوتاامپولم واسم نوشت

آره درسته ،فولیکول هر روز حدودای دو میلیمتر رشد میکنه ،به نظرم از همین امشب البته اگه قمر در عقرب نیست اقدام کن ،بعد از نزدیکی هم پاهاتو حدودای ربع ساعت بگیر بالا و به سمت پهلویی بخواب که تخمدانت فولیکول داره