2777
2789
عنوان

برا روز مرد چیکار میخاین بکنین و چی بخرین بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم خیلی مامانیه....البته منم هیچ وقت بد مانانشو نمیگم.ولی همش سعی میکنم تبدیل به زن دوستش کنم

هیچ مادرشوهری خیرعروسشونمیخاد.فقط خدامیدونه اول صبی چقدلعنت فرستادم براش ک همش باعثوباعنیه دعوامیشه بین منوشوهرم

هیچ کار نه واسه تولدم کادو بهم داد نه روز زن منم هیچی نمیدم

راستش پ من مریضم.اخه حتی اگه چیزی برام نگیره هم دست خودم نیست....برا مناسبت ها خیلی از خودم مایه میزارم😊

هیچ مادرشوهری خیرعروسشونمیخاد.فقط خدامیدونه اول صبی چقدلعنت فرستادم براش ک همش باعثوباعنیه دعوامیشه ...

این طوری هم نیس دیگه.مادر شوهر هم یک انسانع بلاخره انسان خوبی که باشی در هر نقشی چه خواهر چه مادر و چه مادر شوهر خوبی...

این طوری هم نیس دیگه.مادر شوهر هم یک انسانع بلاخره انسان خوبی که باشی در هر نقشی چه خواهر چه مادر و ...

و چه عروس و خواهر شوهر...مهم اینه خودت خوب باشی...والا من تا حالا هیچ بی احترامی نکردم که مطمعنم ی بی احترامی بکنم دیگه باهام راه نمیلن خودشم میگه هااا.کلا مثل مادرم باهاش راحتم